UŽAS U ENGLESKOJ

'BIO JE TO JEDAN OD NAJŠOKANTNIJIH PRIZORA KOJE SAM VIDIO' Policajci nisu mogli vjerovati što je partner učinio ženi tijekom bizarne seksualne igre

 
David Andrew Jeffers (u krugu)

Tijekom bizarne seksualne igre koja je krenula krivim smjerom žena u Manchesteru je vatrenim oružjem upucana u vaginu i zadobila je teške ozljede. To se moglo čuti na sudskom procesu Davidu Andrewu Jeffersu, piše BBC.

Žena u dobi od 46 godina je 31. siječnja u noći sudjelovala u 'seksualnoj aktivnosti' s Jeffersom (47) u hotelu u široj okolici Manchestera. Jeffers je na sudu priznao da je posjedovao pištolj i da ga je upotrijebio i dobio je 10 godina zatvora.

Tijekom suđenja, tužitelj je opisao kako se par upustio u igru kojom su nastojali ispuniti seksualnu fantaziju, a u jednom je trenutku opalio pištolj. Jeffers je u panici nazvao recepciju i rekao da hitno nazovu doktore, no zatim je pobjegao i svoju žrtvu ostavio u nepodnošljivim bolovima i agoniji. Ipak, zahvaljujući snimkama hotelskih nadzornih kamera, dva dana kasnije je uhićen.

Kad je policija stigla u hotel, pronašli su žrtvu u lokvi krvi s teškim ozljedama na području trbuha. Prebačena je u bolnicu i bila joj je potrebna operacija, nakon koje je na prvom ispitivanju policajcima jedva uspjela izustiti samo dvije riječi kojima je opisala napadača: 'Loš čovjek'.

- Bio je to jedan od najšokantnijih prizora s kojima sam se morao suočiti tijekom moje karijere, izjavio je na suđenju detektiv Roger Edwards.

Jeffers je policiji kazao da je pištolj kojim je osakatio svoju žrtvu pronašao u nekom toaletu u Leedsu i da ga je uzeo sa sobom namjeravajući ga se riješiti negdje u Manchesteru. Inzistirao je da ženu nije htio upucati, na jednoj je ceduljici koju su policajci našli u njegovoj kući čak napisao da ne zna ništa o ženinim ozljedama, no na kraju je ipak priznao zločin s namjerom, piše BBC.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 09:04