PISALA MU SUPRUGA

BIZARNO PISMO OKRUTNOM UBOJICI DJECE 'Ti si moja bijela ruža, najbolji otac na svijetu'

Supruga Micka Philpotta, koja mu je pomogla u brutalnom smaknuću šestero vlastite djece, napisala mu je da je najbolji otac na svijetu.
 YouTube

Mick Philpott (56) iz Nottinghama otac je čak 17 djece, a u travnju prošle godine zajedno sa suprugom Mairead (33) osuđen je na robiju zbog zaprepašćujuće okrutnog ubojstva njih šestero, u dobi od 5 do 13 godina.

Bračni je par, koji je živio isključivo od socijalne pomoći, podmetnuo požar u obiteljskoj kući , namjeravajući pritom za sve optužiti Mickovu bivšu ljubavnicu. Plan je bio da u jednom trenutku Mick utrči u kuću i spasi djecu te tako ispadne heroj, tražeći nakon svega od države veću nekretninu.

No, djeca su poginula, a Mick ne da nije ispao heroj, već su ga otočki mediji zbog osmijeha, koji nije skidao s lica ni nakon pogibije šestero djece proglasili najgorim ocem ikada.

Uslijedilo je suđenje na kojem je dobio doživotnu robiju, a njegova žena 17 godina zatvora.

Ovih je dana u javnost procurilo Maireadino pismo Micku u kojem ga naziva 'najboljim ocem ikada' i 'engleskom bijelom ružom'.

'Pokušao si sve što si mogao ne bi li spasio naše male anđele', piše Mairead u pismu čiji sadržaj citira Daily Mail .

Micku je navodno pisala nakon što su se putem zatvorskog videolinka žestoko posvađali. U jednom je trenutku Mick tada prema kameri navodno bacio svoj vjenčani prsten.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. svibanj 2024 11:07