NOVI ŠOKANTNI DETALJI

BOGATOG PLAYBOYA UBILA MANEKENKA 'Ta ga je neotesana luđakinja smaknula zbog ljubomore'

 Facebook

BRATISLAVA - Majka Marica Kukučova (24), zanosna bivša ljubavnica britanskog milijunaša Andrewa Busha (48), koji je bogatstvo stekao trgujući zlatom, uhićena je u utorak u Slovačkoj pod optužbom da ga je ubila u vili u priobalnoj španjolskoj regiji Costa del Sol.

Policija ju je ulovila u mjestu Nova Bošaca, na samoj granici Slovačke s Češkom Republikom. Marica je ondje navodno rođena te se skrila kod rodbine, ali se brzo predala kada ju je policija došla tražiti.

Kako javlja BBC, pravosudne su vlasti u Bratislavi već pokrenule ekstradicijski postupak na temelju europskog uhidbenog naloga kako bi se ubojici nakon izručenja sudilo u Španjolskoj.

Bushova je obitelj s olakšanjem dočekala vijest o uhićenju zgodne Marice. 'Ulovili su je. Cijela je obitelj u sedmom nebu otkad je čula da je uhićena', rekla je 45-godišnja bivša Bushova supruga Sam Mason.

Sretna je i njegova djevojka s kojom je hodao u trenutku ubojstva, 20-godišnja Marija Korotajeva. 'Znala sam da se ta neotesana luda slovačka manekenka neće moći dugo skrivati bez putovnice i novca', rekla je zadovoljna Marija, koja je Maricu i prokazala kao ubojicu, a uvjerena je da je motiv ljubomora. Na Mariju, naravno.

Na fotografiji: Marica Kukučova i Andrew Bush, Foto: Facebook

Ubojstvo se dogodilo u subotu - Bush je dobio metak u glavu.

'Ušla sam s Andrewom u našu vilu u Costi del Sol gdje smo savili pet mjeseci naše veze i vidjela sam njegovu bivšu kako nas čeka u pidžami', izjavila je Korotajeva, koja tvrdi da se odmah okrenula i otišla, da bi nedugo potom čula tri ispaljena hica.

'Kukučova ga je smaknula. Neka joj Bog bude sudac. Možda je mislila da ima razlog za to što je učinila, mora da je bila frustrirana jer sam ja s njim i jer smo sretni zajedno, a ona nije. Ne znam. Ne razumijem. Možda je bila bolesno ljubomorna. Imam osjećaj da je željela da on bude ili s njom ili ni s kim', ispovijeda se Korotajeva.

Iako je milijunaš sa svojom krvnicom navodno prekinuo odavno, ona je u njegovoj kući u Bristolu obitavala sve do listopada prošle godine. 'Živjela je s njim, a on je se nije mogao riješiti. Imali su grozan odnos, recimo to tako', tvrdi Korotajeva, koja Maricu nikada prije kobnog dana nije vidjela uživo, ali zna da ju je Bushova obitelj smatrala zmijom.

Navodi i da ju je sam Bush mrzio, i to strašno. 'Nije mogao čuti za nju. Ponašala se kao zmija otrovnica kad je još živjela s njim', rekla je.

Marija Korotajeva

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. svibanj 2024 03:55