BURAN ŽIVOT

BRUTALNA ŽENSKA BANDA KOJA SIJE STRAH, PREBIJA DJEVOJKE I KRADE BUNDE, OPET U FOKUSU JAVNOSTI Jedna od članica našla se u smrtnoj opasnosti

Pripadnice tzv. 'ženske bande', Nikolija Lačević i Andrijana Mišolić
 Sreenshot/Facebook

Auto Andrijane Mišolić buknuo je sinoć u Podgorici 15 minuta nakon ponoći, javljaju tamošnji mediji.

Andrijana Mišolić iz Podgorice poznata je inače kao pripadnica tzv. 'ženske bande'.

Iako je vještačenje pokazalo da se radi o smozapaljenju auta koje je prije samo zapaljenja bio u pokretu, tamošnji mediji javljaju da su se u javnosti odmah pojavila nagađanja da se možda radi o nekoj vrsti odmazde protiv poznate podgoričke pripadnice tzv. krim miljea.

Mišolićeva je u žižu javnosti došla kada je protiv nje i njenih kolegica u zločinu podignuta optužnica zbog nasilničkog ponašanja, ali i za krađu bundi i haljina.

Nadaleko poznata 'ženska banda' čiji je Mišolićeva član, sijala je strah i trešet po crnogorskom kraju, jer su te ljepotice poznate po batinanju drugih djevojaka.

Sredinom 2014. godine brutačno su isprebijale jednu djevojku u Crnoj Gori, i taj snimak objavile na društvenim mrežama. nesretnu su djevojku odvezle u šumu, i ondje je udarale šakama po glavi i tijelu. Javnost, ali i psravosudni organi, bili su zgroženi brutalnošću samog čina.

Banditice su sve snimile mobitelom, i kao da se radi o trofeju a ne o zločonu, objavile na internetu. Potpuno nesvjesne zla koje su počinile. Djevojka koju su mučile ih je izbezumljeno molila da je ne tuku (što s emoglo čuti na snimci), no kasnije ih ipak nije prijavila policiji, nagađa se da to niej učinila zbog straha od odmazde.

No, kako su se pripadnice 'ženske bande' same pohvalile objavom snimke, javnost je burno regirala, svi su se digli na noge, i slučaj je ipak završio na sudu. Nakon dvije godine, pripadnice 'ženske bande' u Podgorici osuđene su ukupnona tri godine i dva mjeseca zatvora.

Nikolija Lačević (26) dobila je godinu i dva mjeseca zatvora, Milica Asanović (21) godinu dana, Elda Orahovac (22) i Andrijana Mišolić (23) osuđene na po pola godine robije.

Protiv nji se, inače, vode i postupci zbog raznih krađa. Uglavnom se radi o luksuznoj ženskoj odjeći, haljinama i bundama, piše Blic.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 15:27