TEŠKA UPALA PLUĆA

Čeda Jovanović se javio iz bolnice: ‘Premoren sam, terapija kiskom me spasila...‘

Lider Liberalno demokratske partije (LDP) Srbije, još uvijek se nalazi u bolnici gdje je primljen prošli petak zbog teške upale pluća
Čedomir Jovanović
 Twitter

Čedomir Jovanović, poznati srpski političar i predsjednik Liberalno demokratske partije (LDP) Srbije, još uvijek se nalazi u bolnici gdje je primljen prošli petak zbog teške upale pluća koja je uzrokovana, sumnja se, koronavirusom.

U jednom trenutku Jovanovićevo zdravstveno stanje je bilo izrazito teško, primao je terapiju kisikom, ali u ponedjeljak iz KBC-a 'Bežanijska Kosa' ipak stižu puno bolje vijesti.

Iz bolničkog kreveta se javio sam Jovanović i otkrio kako se osjeća.

- Premoren sam, tijekom vikenda zaustavljeno je širenje upale pluća, terapija kisikom me spasila i bila mi je neophodna kako bi što više odmarao pluća koja se bore s virusom. Polako spuštamo temperaturu i smirujemo krvni pritisak - oglasio se na Twitteru Jovanović koji nije propustio zahvaliti liječnicima.

- Drugu noć zaredom sam uz njihovu podršku uspio odspavati nekoliko sati, budući da su našli rješenje za bolove koje sam trpio cijeli tjedan. Mislim na sve i o svemu… Čuvajte se… - napisao je Jovanović.

Njegova supruga je sumnjala da Jovanović boluje od meningitisa, ali liječnici su brzo otpisali tu mogućnost i lider LDP-a polako se oporavlja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. svibanj 2024 19:29