JESMO LI SAMI?

CLINTON O TAJNAMA ROSWELLA I PODRUČJA 51 'Jedini način da se svijet ujedini jest da nas napadnu vanzemaljci'

 YouTube

Bivši američki predsjednik Bill Clinton, gostujući u talk-showu Jimmyja Kimmela u četvrtak, osvrnuo se na teorije zavjere o vanzemaljcima, Roswellu i vojnoj bazi Area 51.

Izjavio je kako je, kada se približavala 50. godišnjica incidenta u Roswellu, poslao svoje ljude da istraže sve o Roswellu i Area 51.

- Poslao sam ljude da pogledaju sve zapise o Area 51, čisto da budem siguran da nemamo nekog vanzemaljca tamo. Ljudi su mislili da imamo vanzemaljca jer je osoblje već sat vremena daleko od baze moralo oblačiti posebnu odjeću prije ulaska, rekao je Clinton.

No, u toj bazi se samo istražuje napredna tehnologija nevidljivosti za zrakoplove i bojna vozila.

Na pitanje ‘biste li nam rekli da ste saznali da ima vanzemaljaca,’ Clinton je otvoreno rekao ‘bih’.

- Znamo da živimo u svemiru koji se širi, znamo da postoje milijarde zvijezda i planeta. Znamo, uz pomoć naših teleskopa, u samo prošle dvije godine, da je više od 20 planeta pronađeno izvan našeg Sunčevog sustava koji su dovoljno daleko od svojih sunaca i dovoljno gusti da bi mogli podržavati neki oblik života, stoga se čini sve manje i manje vjerojatno da smo sami u svemiru, izjavio je.

- Kada bi nas posjetili jedan dan, ne bih bio iznenađen. Samo se nadam da neće biti poput filma ‘Dan nezavisnosti,’ da neće biti sukoba. Iako, to bi mogao biti jedini način za ujediniti ovaj naš nevjerojatno podijeljen svijet.

- ‘Evo ih, bolje nam je surađivati!’ Razmislite o tome koliko bi se razlike među ljudima na zemlji činile malenima kada bi nam prijetila invazija iz svemira. Svi bi se skupili i pomirili. To je cijela teorija ‘Dana nezavisnosti,’ rekao je Clinton.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 01:52