VIRALNA SNIMKA

Crnogorski predsjednik došao Vučiću na sajam vina. Evo zašto mu se ruga cijela Srbija: ‘Ali stvarno, kako sve to znaš?!‘

Na drugoj snimci s Twittera vidi se kako Vučić upada u riječ Milatoviću prilikom davanja izjava za medije

Aleksandar Vučić

 Instagram Screenshot/

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić je na večeri za uzvanike Sajma vina u Beogradu ugostio predsjednika Crne Gore Jakova Milatovića i premijera Sjeverne Makedonije Dimitra Kovačevskog.

- Neka živi prijateljstvo između Crne Gore, Sjeverne Makedonije i Srbije!, napisao je Vučić na Instagramu.

Na društvenim su mrežama osvanule još neke snimke sa Sajma vina, a na kojima su Vučić i njegovi uzvanici.

Na jednoj se snimci objavljenoj na Twitteru čuje kako Milatović pita Vučića kako zna toliko o vinima.

- Kako znaš toliko o vinima, upitao je Milatović.

- Pa to mi je jedini hobi. To i što volim košarku, odgovorio je Vučić.

- Ali stvarno, ono, nevjerojatno koliko puno znaš, dodaje Milatović.

Na drugoj snimci s Twittera vidi se kako Vučić upada u riječ Milatoviću prilikom davanja izjava za medije. Milatović je, naime, govorio o inicijativi Otvoreni Balkan i suradnji u sklopu Berlinskog procesa, a Vučić ga je prekinuo i započeo svoj govor:

- U Berlinu vole čuti to ‘Berlinski proces‘, a ne vole da postoji nešto čime oni direktno u Berlinu ne upravljaju. Oni to ne mogu reći pa ću ja reći, onako pošteno. Pa evo, to je to, oni ne vole ono čime ne mogu direktno upravljati nego bi da upravljaju balkanski narodi. A ja volim u inat svima njima ono čime mi upravljamo, a ne oni. Ako ste razumjeli to što znači, on voli inkluzivne stvari, rekao je Vučić, još jednom upavši u riječ Milatoviću, koji se tijekom Vučićeva govora samo smješkao.

Sajam vina održava se u Beogradu pod pokroviteljstvom vlada Republike Srbije, Republike Albanije i Republike Sjeverne Makedonije, a u okviru inicijative Otvoreni Balkan, piše RTV.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. ožujak 2024 13:47