UŽAS U BAKINOJ KUĆI

Djevojčica (3) uzela pištolj s kauča i propucala se, kamera je zabilježila horor: ‘Ostavio sam ga na tren!‘

Rođak djevojčice je rekao policiji da je samo na trenutak ostavio svoje vatreno oružje bez nadzora dok je gledao utakmicu

Djevojčica uzima pištolj

 Facebook

Nadzorna kamera u jednoj kući na Floridi zabilježila je strašan trenutak u kojem se trogodišnja djevojčica slučajno ustrijelila nakon što je uzela pištolj koji je stajao odložen na kauču, piše Daily Mail.

Incident se dogodio u subotu kad je djevojčica Serenity sjedila na kauču pokraj svog rođaka koji je gledao nogomet.

Hitno je prevezena u dječju bolnicu Nicklaus gdje je podvrgnuta operaciji. Prema riječima njezine bake Robin Fuller, djevojčica je već u utorak otpuštena na kućnu njegu.

Fuller je video objavila na svojoj Facebook stranici, uz pojašnjenje da se djevojčica ustrijelila ‘u kući druge bake‘.

Orlando Young, 23-godišnji rođak djevojčice koji je bio prisutan u vrijeme incidenta, uhićen je zbog držanja oružja bez nadzora u kući. Suočen je s optužbama za zanemarivanje djeteta koje se teško ozlijedilo. Pušten je iz zatvora u utorak navečer.

Young je gledao nogometnu utakmicu kad je Serenity dotrčala do kauča i zgrabila pištolj koji je tamo stajao. U blizini je bio i njezin četverogodišnji brat.

Djecu je čuvala njihova druga baka, rekla je Fuller, ali samo se Serenity, Young i još jedna odrasla osoba s invaliditetom vide na snimci.

Također se vidi kako Young ustaje s kauča i slavi gol kad se djevojčica počinje igrati s pištoljem. Zatim je slučajno ispalila metak i upucala se u ruku.

‘Uzela je pištolj koji je opalio i metak joj je prošao kroz prst‘, rekla je Fuller.

Na kauču je sjedila i žena s invaliditetom koja se ne može kretati.

Young je rekao policiji da je samo na trenutak ostavio svoje vatreno oružje bez nadzora na kauču dok je gledao nogometnu utakmicu na svom laptopu.

Fuller je na Facebooku prozvala drugu baku koja je trebala čuvati njihovu unuku i optužila je za nemar. No dodala je i kako je sve moglo završiti puno gore, ali da je to uopće ne tješi.

Rekla je i kako je obitelj istraumatizirana incidentom, ali se svi nadaju da će se Serenity oporaviti te da će joj liječnici uspjeti spasiti prst.

‘Pokušavaju joj spasiti prst pa se molimo da se protok krvi vrati‘, rekao je Fuller.

Baka Fuller je kasnije podijelila i snimke Serenity iz bolničkog kreveta na kojima se djevojčica smije sa zavojem na ruci.

‘Ne želim da djeca ikada više idu tamo‘, rekla je Fuller, misleći pritom na kuću druge bake.

Young se u ponedjeljak pojavio na sudu, a osim ovog incidenta optužen je i za tučnjavu s jednim zatvorenikom.

Odjel za djecu i obitelji je priopćio: ‘Odjel provodi istrage u vezi sa svim navodima o zlostavljanju, zanemarivanju ili napuštanju djeteta. Sve dodatne informacije o istrazi su povjerljive prema Statutu Floride.‘

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 11:19