ZLOSTAVLJANJE

DJEVOJKU USRED GRADA NAPALO ČAK 25 MLADIĆA, JEDVA IZVUKLA ŽIVU GLAVU 'Dođi s nama, uživat ćeš, nisi nikad vidjela toliko frajera odjednom...'

 
 Facebook

Gaia Guarnotta (25) hodala je sama centrom Firence oko 23.30 kada joj se približila skupina mladih Talijana.

Kaže kako su bili pijani i počeli joj vikati da je kurva, pljuvati na nju i da su ju ček htjeli oteti i odvesti na nepoznatu lokaciju.

Djevojka, inače iz Livorna, kazala je da ju je prvo jedan pokušavao natjerati da se seksa sa svima njima.

- Dođi s nama, idemo se zabaviti, 25 na jednu, dobro ćeš se provesti - govorio joj je, a onda dodao:

- Imat ćemo grupnu še**, uživat ćeš, nisi dosad nikad vidjela toliko muškaraca odjednom - rekao je i povukao je grubo za ruku i skinuo joj naočale.

Cvjećar Hossein Alamgir primijetio je da su se muškarci obrušili na nju i priskočio joj u pomoć otjeravši grupu napasnika.

Alamgir (58), koji je inače iz Bangladeša, a u Italiji živi od 2005. godine, odveo ju je na sigurno i nahranio je i na kraju joj poklonio ružu.

- Zahvaljujem Bogu na ljudima kao što je Hossein, koji mi je pomogao bez da je tražio išta zauzvrat. Neću mu to nikad zaboraviti.

Gaia Guarnotta cijelu je priču objavila na svom Facebooku, jer kaže kako želi pokazati da se još uvijek itekako treba boriti za prava žena, unatoč tome što mediji kažu da su muškarci i žene jednaki, isto kao što pišu da su 'migranti loši ljudi'.

Nije poznato je li Guarnotta zbog incidenta kontaktirala policiju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 23:56