MOĆ DRUŠTVENIH MREŽA

Drogerija se ispričala djevojci koju su njihove djelatnice izvrijeđale zbog kratkih hlačica

 Harriet Rae / Facebook

Britanska drogerija Superdrug 'bezrezervno se ispričala' nakon što je žena na Facebooku objavila status u kojem je dokumentirala vrijeđanje koje je pretrpila od strane djelatnica drogerije zbog kratkih hlačica koje je nosila, piše The Telegraph.

Harriet Rae u objavi na Facebooku je napisala da je tijekom kupovine u drogeriji u Truru u Cornwallu načula dvije djelatnice kako je zadirkuju zbog njezinog izgleda.

'Dvama djevojkama koje su radile u Superdrugu u Truru danas popodne', napisala je Rae. 'Ne brinite, čula sve što ste si rekle o mom izgledu i mojim kratkim hlačicama. Govorile ste dovoljno glasno da vas većina ljudi čuje.'

'Očito je da to nije bio prvi put da ste se nasmijale na račun druge djevojke, no kada to radite normalno, osoba o kojoj pričate vjerojatno skrene pogled te se osjeća tužno u sebi. Međutim, danas očito niste bile spremne za ogroman osmijeh koji sam vam uputila', dodala je Rae.

'Samo da znate, vaše me riječi nisu povrijedile. Nisu ni vaši pogledi. Doduše, rastužila me je činjenica što vi mislite da je u redu na takav način govoriti od drugoj ženi ili bilo kome. Ako vas put dovede do ovog teksta, budući da je Cornwall malo mjesto, možete li biti malo pristojnije s vašim riječima?', rekla je Rae.

Objava Harriet Rae je u trenutku objave podijeljena više od 50 tisuća puta, a cijela je priča dobila zanimljiv post script.

Pretpostavljajući da su vidjeli objavu, djelatnici centrale drogerije Superdrug su stupili u kontakt s Rae te su se ispričali za ponašanje njihove dvije djelatnice. Rae je odbila dati točne informacije o tome koje djelatnice su s njome loše postupale jer je, kako kaže, 'namjena poruke bila širenje dobrote i pozitivne energije, a ne sramoćenje i uzrokovanje boli'. Superdrug je dodao da će se ova poruka koristiti u edukaciji njihovih djelatnika kako bi osigurali da se to više nikada ne ponovi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 11:22