CRNI PETAK

FOTO: 'MISLIO SAM DA JE BIO POTRES' Neupućeni gospodin otišao u Nikeov outlet kupiti tenisice, ono što ga je dočekalo nikada neće zaboraviti

Mislio sam da je bio potres. Dućan je izgledao nestvarno - rekao je začuđeni Larry Downer, stanovnik Seattlea koji je u petak popodne otišao u Nikeov outlet kako bi sinu kupio tenisice. I stvarno, veliki hangar izgledao je kao da ga je pogodila neka elementarna nepogoda. Bilo je to more razbacanih kutija i tenisica, nije se moglo ni prolaziti.

Međutim, nikakav potres nije pogodio Seattle. Pogodio ga je - crni petak!

Dan velikih popusta u Europi je prošao gotovo neopaženo, ali u Americi to je bio 'Dan D' svih šopingholičara. Podivljala masa doslovce je demolirala dućan kako bi došao do svog komadića odjeće i obuće. Larry Downer, neupućeni gospodin s početka priče, bio je u potpunom šoku kada je nogom korčio u Nikeov dućan.

- Prodavači se nisu ni trudili staviti tenisice na odgovarajuće police. Samo su ih bacali sa strane. Ali nimalo ih ne krivim, pa tu se ne može ni prolaziti. Vidio sam jednu ženu koja je skoro pala i 'utopila' se među narančastim kutijama.

Larry Downer/Facebook

Downer je na kraju nekako pronašao tenisice za sina, ali nije se previše iznenadio kada je skužio da je u kutiji samo jedna tenisica. Drugu se nije ni potrudio pronaći, u onom kaosu izgledi su mu bili ravni nuli.

Zaposlenik dućana procijenio je da je kroz outlet od četvrtka do petka navečer prošlo oko 20.000 ljudi.

- Bio je to kaos...

Gospodin Downer na kraju je rekao da mu je ovo prvi put da je šopingirao na Crni petak.

- I zadnji. To je sigurno!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 17:55