STRPALI JE U ZATVOR

FOTO: NAOČITA DAMA PALA NA GRANICI U ZLATNOM MERCEDESU Pokušala je zavesti carinike, ali raskrinkao ju je službeni pas

 Instagram

Na graničnom prijelazu između Meksika i američke savezne države Arizone policija je zaustavila naočitu Anett Pikula (39). Dovezla se zlatnim Mercedesom do kontrole u Lukevilleu, a vjerojatno bi bez većih problema prošla kontrolu da se nije upustila u otvoreno flertovanje s carinicima.

S obzirom da je, kako stoji u službenom izvješću, bila pretjerano brbljiva, poslali su je na nešto strožu kontrolu koja uključujue i pretragu vozila uz pomoć psa. Životinja je ubrzo nanjušila nešto što u vozilu ne bi smjelo biti i u Mercedesu je pronađen skriveni pretinac sa šest paketa kokaina, od kojih je svaki težio oko kilogram.

Foto: Instagram

Prema procjenama, droga bi se na američkom tržištu mogla prodati za 134.000 dolara.

Foto: Instagram

Pikula je odmah uhićena, a droga i auto zaplijenjeni.

Foto: Instagram

Daily Mail piše da je Pikula prije pet godina proglasila osobni bankrot, zaglibila je u dugovima većim od 100.000 dolara. U međuvremenu je stala na noge, ali očito zahvaljujući ilegalnom biznisu u koji se upustila.

Foto: Instagram

Na svojim profilima na Instagramu i Facebooku često je objavljivala glamurozne fotografije u izazovnim i zavodničkim pozama, nerijetko se slikala u bikiniju. Iz tih je fotografija vidljivo da joj je dilerski posao omogućio putovanja po raznim destinacijama na svijetu, u kojima si je nakupovala brdo dizajnerske odjeće.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 15:02