PRIZNALA NA SUDU

GLUMICA OBAMI POSLALA PISMO S OTROVOM 'Morat ćete ubiti i mene i moju obitelj...'

Shannon Richardson je proteklih godina glumila u TV seriji The Walking Dead (Živi mrtvaci), Vampirski dnevnici i filmu Priča o prvaku
 Titus County Sheriff (Texas)

Teksaška glumica i majka šestero djece priznala je jučer na sudu kako je američkom predsjedniku Baracu Obami, gradonačelniku New Yorka Michaelu Bloombergu i aktivistu Marku Glazeu koji se bori protiv ilegalnog posjedovanja oružja, poslala pisma s otrovom ricinom te pokušala krivnju svaliti na svog trećeg supruga Nathaniela.

Shannon Richardson koja je proteklih godina glumila u TV seriji The Walking Dead (Živi mrtvaci), Vampirski dnevnici i filmu Priča o prvaku, tvrdila je kako ju je suprug prisilio da isprinta i pošalje pisma, no on je to opovrgao i kazao policiji kako je njegova supruga pokušavala smisliti način da ga se riješi.

Shannon je na sudu konačno i priznala kako je sve bila njezina ideja te da je htjela 'smjestiti' suprugu.

- Nakon što je izašao iz kuće, isprintala sam naljepnice s adresama Obame, Bloomberga i Glazea - kazala je Richardson.

- Ovo što se nalazi u pismu je ništa naspram onog što vas još čeka, gospodine predsjedniče. Morat ćete ubiti i mene i moju obitelj prije nego li mi oduzmete oružje. Svatko tko se pokuša približiti mojoj kući dobit će metak u lice - pisalo je u pismu namijenjenom Obami.

Njezin odvjetnik kazao je kako zbog promijenjenog iskaza Richardson neće morati u zatvoru provesti više od 18 godina, a dosad je bila suočena s doživotnom zatvorskom kaznom. I očito je, glumica na kraju svega, ipak neće moći zadržati svoje oružje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. svibanj 2024 06:33