NESTALA

Godinama su je tražili, a onda je policajac uočio nevjerojatan trag: Googleov auto snimio je ključan trenutak...

Fotografija na Google Kartama zabilježila je posljednje trenutke života jedne žene
 Google Maps

Belgijka Pauleta Landriuk (83) nestala je bez traga u studenom 2020. godine, u potragu su uključeni helikopter, dronovi i psi-tragači, no napori nisu urodili plodom. Dvije godine kasnije istraga je trebala biti zatvorena kad je policajac sasvim slučajno otkrio nevjerojatan trag, piše Daily Star.

Ispostavilo se da je na dan nestanka Google automobil snimao ulice nadomak Pauletinog doma i snimio trenutak kad je izašla iz kuće. Policajac se naježio kad je ugledao ženu u bijelom džemperu i crnim hlačama koja je tog kobnog dana napustila dom. Patila je od Alzheimerove bolesti, a obiteljsku kuću je i ranije znala napuštati u zbunjenom stanju.

Fotografija na Google Kartama zabilježila je posljednje trenutke starice koja se uputila prema susjedinoj kući. Njeno je tijelo kasnije pronađeno u dnu obližnjeg brda. Istragom je utvrđeno da pala s neograđenog dijela vrta i preminula od ozljeda.

Tragičan slučaj nedavno je opisan na YouTube kanalu “Chilling Scares” te je izazvao veliki interes korisnika. Mnogi su zbunjeni kako tijelo nesretne žene nije pronađeno ranije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. svibanj 2024 20:47