PRIKLADNO?

Harry i Meghan na udaru britanske javnosti zbog jedne jedine rečenice upućene Kate i Williamu

‘Želimo zdravlje i ozdravljenje Kate i obitelji i nadamo se da će to moći učiniti nasamo i u miru‘, glasi poruka Sussexa

Kate, William, Harry i Meghan

 Chris Jackson/Afp

Ne stišavaju se reakcije na emotivno priopćenje princeze od Walesa koja je javnosti u video poruci obznanila da se liječi od raka. Poruke podrške stižu sa svih strana, a svoje želje za što bržim oporavkom poslali su i princ Harry i njegova supruga Meghan.

Međutim, mnogima je upalo u oči da su Harry i Meghan poslali pomalo distanciranu poruku koja kao da je upućena nekom dalekom rođaku ili znancu.

‘Želimo zdravlje i ozdravljenje Kate i obitelji i nadamo se da će to moći učiniti nasamo i u miru‘, glasi poruka koju su Sussexi poslali Kate.

Kako piše New York Post, princ Harry koji od 2020. živi u Kaliforniji, saznao je da Kate Middleton ima rak u isto vrijeme kad i ostatak svijeta. Daily Mail pak piše da je Harry navodno razgovarao s princezom odmah nakon što je objavljena njezina dijagnoza.

Pa ipak, mnogi su Sussexima zamjerili što su poslali tako hladnu poruku koja dokazuje koliko su narušeni njihovi odnosi s ostatkom obitelji.

Podsjetimo, kad je saznao da mu otac, kralj Charles, boluje od raka, Harry je smjesta sjeo u avion i odletio u Veliku Britaniju kako bi se susreo s ocem. Sastanak je, izvijestili su britanski mediji, trajao tek pola sata, a s bratom Williamom se tom prilikom uopće nije sreo.

Sada svi napeto iščekuju hoće li Harry, sâm ili sa suprugom, doći u posjet bolesnoj šogorici Kate, a mnogi se nadaju da bi strašna vijest mogla dovesti do pomirbe dvojice zavađene braće.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. ožujak 2024 10:51