SRUŠIO SE

Horor usred TV prijenosa uživo: Nogometna legenda pala u nesvijest pred kamerama

Temperatura zraka u trenutku javljanja bila je oko 25°C, no nije utvrđeno je li vrućina povezana s Hislopovim gubljenjem svijesti
 Twitter/iamN7

Shaka Hislop, ESPN-ov novinar i bivši vratar Premier lige, šokirao je nazočne onesvijestivši se usred javljanja u nedjeljnom prijateljskom ogledu Milana i Real Madrida u Pasadeni u Kaliforniji, piše Daily Mail.

54-godišnjak je počeo bauljati terenom prije nego što se srušio na svog kolegu Dana Thomasa i uzrokovao paniku. Temperatura zraka u trenutku javljanja bila je oko 25°C, no nije utvrđeno je li vrućina povezana s Hislopovim gubljenjem svijesti. Ubrzo nakon incidenta ESPN je prekinuo prijenos, a kasnije su obavijestili gledatelje da je novinar svjestan i stabilan.

image
Mike Walker/Alamy/Alamy/Profimedia/Mike Walker/alamy/alamy/profimedia

- Shaka je pri svijesti, priča, čini mi se da mu je malo neugodno zbog svega i poslao je svima isprike. Prerano je za postavljanje bilo kakve dijagnoze, ali važno je da je pri svijesti. Razgovarali smo s njegovom ženom i čini se da je sve u redu, rekao je Thomas.

Na društvenim mrežama odmah su se krenule nizati zabrinute poruke obožavatelja i prijatelja. - Strašno je svjedočiti ovako nečemu. Velikom čovjeku želim svu snagu i brzi oporavak, napisao je jedan od obožavatelja, drugi je dodao da mu je drago što je bivši vratar pri svijesti i da liječnici brinu o njemu.

Hislop je rođen u Engleskoj 1969. godine, igrao je za reprezentaciju Trinidada i Tobaga kao i za nekoliko engleskih i američkih klubova. Nogometnu karijeru započeo je 1992. u Readingu, u Engleskoj je proveo 14 godina igrajući za Newcastle, West Ham i Portsmouth, prije nego što se pridružio MLS-ovom Dallasu. Kopačke je objesio o klin 2007. godine.

Osim što je radio kao trener vratara na sveučilištu u Connecticutu, radio je kao nogometni analitičar za The Guardian te kao komentator za ESPN. Također je rođak američke sprinterice Natashe Hastings koja je osvojila zlato u štafeti 4X400 na Olimpijskim igrama 2008. u Pekingu i 2016. u Rio de Janeiru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 07:23