PUBLIKA NEGODOVALA

IVANKI TRUMP ZVIŽDALI NA SUMMITU G20 Branila tatu, kaže da nije ženomrzac: Žene koje su godinama radile za njega mogu svjedočiti da je vjerovao u njih

Ivanka Trump, Christine Lagarde i Angela Merkel
 Hannibal Hanschke / REUTERS

Ivanka Trump, kći američkog predsjednika Donalda Trumpa, u utorak je u Berlinu na ženskom summitu država skupine G20 svim silama morala braniti stav svog oca prema ženama.

Predsjednikova kći sudjelovala je u raspravi o ženama poduzetnicama zajedno s njemačkom kancelarkom Angelom Merkel, kao i šeficom MMF-a Christine Lagarde.

Kada je počela hvaliti svog oca kazavši kako je on poticao mnoge obitelji da napreduju i uspiju, čulo se negodovanje iz publike, pa ga je Ivanka stala braniti.

Daughter of U.S. President Ivanka Trump, Christine Lagarde, Managing Director, International Monetary Fund and German Chancellor Angela Merkel attend the W20 Summit under the motto
Hannibal Hanschke / REUTERS
Ivanka Trump, Christine Lagarde i Angela Merkel

Iako je Trump kritiziran zbog svog stava prema ženama, Ivanka je kazala kako u medijskim kritikama nije prepoznala svog oca 'kao što ga ne bi prepoznale ni tisuće žena koje su radile sa ili za njega desetljećima'.

- One mogu svjedočiti da je vjerovao u potencijal žena i u njihovu sposobnost da mogu obavljati posao jednako dobro kao i bilo koji muškarac.

- Poticao me i omogućio mi da uspijem. Odrastala sam u kući gdje nije bilo ograničenja po pitanju toga što mogu postići - dodala je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 12:05