OSVETNIK?

JAVIO SE LJUBAVNIK MONSTRUMA IZ ORLANDA 'Ovo nema veze s terorizmom već s osvetom!'

 REUTERS

Čovjek koji tvrdi da je bio ljubavnik ubojice iz Orlanda, rekao je da se Omar Mateen odlučio na bezumni potez zato što je bio izvan sebe jer je otkrio da je imao seksualni odnos s HIV pozitivnim muškarcem, pišu američki mediji.

Gej muškarac hispano-američkog porijekla, koji se predstavio samo kao Miguel, kazao je da su Omar i on bili neka vrsta 'prijatelja s povlasticom' te da su se sastali dvadesetak puta po raznim hotelima u Orlandu.

Miguel je Omara opisao kao zbunjenog gej muškarca koji je volio piti i kojega su privlačili – no mnogo puta i odbacili – latino muškarci.

On također smatra da je pokolj u noćnom klubu Pulse bio svojevrsna Omarova osveta nakon što je otkrio da je jedan od muškaraca s kojim se upustio u seks u troje, zaražen virusom HIV-a.

Mateen se pobojao da su rezultati testa negativni zato što nije prošlo dovoljno vremena od zaraze i želio je da zaraženi muškarac plati za svoje nedjelo.

'Odlučio sam s ovime izaći u javnost jer ono što je Mateen učinio nema veze s terorizmom već s osvetom. Prije masakra Omar je bio drag i nježan dečko s kojim sam često imao oralni seks. Volio se maziti', rekao je Miguel.

I djelatnici hotela u kojima su se Miguel i Omar sastajali potvrdili su da je Mateen ondje bio čest gost. Miguel se također prisjeća kako je jednom želio uslikati Omara no ovaj mu je naredio neka odloži mobitel. Nakon toga mu je priznao da je zapravo oženjen i ima dijete no da njegova supruga zna za njegove homoseksualne izlete. Miguel ga je također pitao zna li njegov otac da je on gej, na što je Omar rekao da misli da zna.

Tijekom njihovih usputnih susreta Mateen je govorio o islamu opisujući ga kao prelijepu religiju u kojoj su svi dobrodošli – gejevi, transseksualci, biseksualci, svi. No ipak je bio jasno da Mateen osjeća i dubok prijezir prema svojoj seksualnoj orijentaciji i strasti za latino muškarcima.

'Bio je ispunjen ljutnjom i mržnjom, posebno prema Portorikancima', rekao je Miguel.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. svibanj 2024 00:04