IZNENAĐUJUĆI OBRAT

Je li ovaj čovjek ubio ženu O.J. Simpsona? Priznao je ubojstvo više od 70 žena i sad čeka smrtnu kaznu

Glen Rogers navodno je priznao kako je nožem izbo Nicole i njenog prijatelja Rona Goldmana
 Muderpedia

Novi dokumentarac Discovery Channela razotkriva novu teoriju o ubojstvu Nicole Brown Simpson, žene zvijezde američkog nogometa O.J. Simpsona.

Glen Rogers, koji je osuđen zbog ubojstva dvije žene 1995. godine i trenutno čeka izvršenje smrtne kazne na Floridi, navodno je priznao kako je nožem izbo Nicole i njenog prijatelja Rona Goldmana.

Ubojstvo je navodno priznao nekoliko godina nakon što je završio u zatvoru zbog ubojstva druge dvije žene, te je čak policiji dao neke račune iz tog doba kako bi dokazao da je bio u blizini kada se desilo ubojstvo.

Rogers, kojeg policija opisuje kao ‘šarmantnog i slatkorječivog’, u jednom trenutku se hvalio kako je ubio više od 70 žena, no kasnije je rekao ‘kako se samo šalio’.

Prema navodnom priznanju ubojstva Nicole Brown Simpson, O.J. ga je unajmio da ukrade par dijamantnih naušnica vrijedan 20.000 dolara, no dao mu je dopuštenje i da ubije ‘kuju’ ako bude neophodno.

Suđenje O.J. Simpsonu bilo je najskuplje suđenje u povijesti američkog pravosudnog sustava, a oslobađajuća presuda izazvala je mnoge kontroverze, jer su brojni prijatelji i poznanici tvrdili kako se Simpson hvalio ubojstvom.

Simpson je 2007. završio u zatvoru zbog oružane pljačke. Zajedno s prijateljem, provalio je u dućan sa sportskim suvenirima, no kasnije je tvrdio kako nije bio naoružan, te kako je ‘samo htio uzeti natrag predmete koji mu pripadaju iz vremena kada je bio nogometna zvijezda’.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
31. svibanj 2024 16:07