STATUS NA TWITTERU

Jeremić odnos Kosova i Srbije usporedio s filmom Hobbit: 'Radi se o borbi hrabrih patuljaka koji moraju vratiti svoju otetu zemlju'

BEOGRAD - Predsjednik Opće skupštine UN-a, Vuk Jeremić na svom Twitter profilu situaciju na Kosovu indirektno je usporedio s novim hollywoodskim filmom 'Hobbit', piše srpski portal Blic.

- Nije loš Hobit, vrijedi ga pogledati, radi se o borbi hrabrih patuljaka koji moraju vratiti svoju otetu zemlju protiv zlih Orki i moćnog Zmaja, napisao je Jeremić.

Ubrzo nakon toga uslijedio je odgovor jedne korisnice Twittera koja je napisala: '- Ma Kosovo je Srbija!', na što je Jeremić odmah odgovorio 'uvijek bilo'.

Rasprava se naravno proširila te su na tu temu nastavljeni komentari.

- Vaša ekselencijo, u ime naše hobitske zajednice najiskrenije bih Vas zamolio da nas Skupština UN prizna, napisao je jedan od korisnika Twittera.

Jeremić mu je brzo odgovorio: '- The Shire (Okrug u "Gospodaru prstenova", op.a.) može eventualno dobiti suštinsku autonomiju, sve drugo bi bilo opasan presedan za Middle Earth.'

Na pitanje zašto je orke i zmaja napisao velikim slovom, Jeremić je spremno odgovarao: '- Moram priznati da sam Hobita i Gospodara prstenova čitao na engleskom, tamo se i Orcs i Dragon pišu velikim slovom', prenosi srpski Blic.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. svibanj 2024 01:27