PREPIRKA DVIJU OBITELJI?

KRVAVI OBRAČUN NAKON VELIKE SVAĐE U KRČMI U pucnjavi u Berlinu ubijen jedan muškarac, nekoliko ranjenih, svi su porijeklom iz BiH

 iStock

U berlinskoj četvrti Wedding u subotu su napadnuta četvorica muškaraca. Jedan je ubijen, a trojica su teško ozlijeđena, piše njemački tabloid Bild .

Policija je izvijestila da su muškarci napadnuti nakon što su izašli iz stana i krenuli prema automobilu. U tom trenutku su ih nepoznati počinitelji napali hicima iz vatrenog oružja i vjerojatno noževima, budući da su neki od napadnutih muškaraca zadobili i ubodne rane. Svjedoci napada kažu da su počinitelji mjesto zločina napustili u BMW-u, a ubrzo nakon njih stiglo je pet vatrogasnih kola i tri vozila hitne pomoći.

Prema informacijama Bilda, žrtve su iz Bosne i Hercegovine, a u bolnici i oko nje se skupilo oko 150 prijatelja i rođaka napadnutih osoba. Među njima je navodno došlo i do svađe, zbog čega je intervenirala policija.

Policija je nedugo nakon zločina provela očevid i razgovarala sa svjedocima, no motiv za napad još uvijek je nejasan.

Bild citira Berliner Zeitung koji piše da je napadu prethodila svađa između dviju obitelji koja se dogodila u petak u jednom ugostiteljskom objektu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 23:08