VIŠE OZLIJEĐENIH

KRVAVI POHOD U AMERIČKOM FEDEXU 'Izgledao je kao Rambo, imao je mitraljez i nož, počeo je pucati...'

 YouTube

ATLANTA - U poslovnici kompanije za dostavu paketa FedEx u američkoj saveznoj državi Georgiji u utorak je došlo do pucnjave u kojoj je najmanje šest osoba ozlijeđeno, a napadač se ubio. Prema prvim informacijama, napadač je bio zaposlenik FedExa, ali njegovi motivi nisu poznati.

Policija i svjedoci navode da je na posao u okolici Atlante u utorak ujutro došao odjeven poput Ramba - bio je naoružan do zuba, s gomilom municije, jednom puškom i nožem. Zaposlenica Liza Aiken kaže da je radila kada je čula da je nešto palo. Pogledala je lijevo od sebe i uočila napadača.

'Imao je hrpu metaka oko prsa poput Ramba, u ruci je držao nož, a imao je i mitraljez', rekla je agenciji AP prije no što ju je u razgovoru s reporterima prekinula njezina nadređena, koja ju je uhvatila pod ruku i odvela od medija.

Tri ozlijeđene osobe, sve zaposlenici FedExa, u životnoj su opasnosti, dok bi se ostale tri trebale oporaviti.

'Taman sam dolazio na posao i vidio sam nekoga kako hoda pred zgradom i puca zaštitaru u trbuh. Bio je potpuni kaos, svi su bježali i saginjali se', posvjedočio je FedExov vozač David Titus.

Pucnjava se dogodila u velikom centru za razvrstavanje pošiljki, udaljenom oko 40 kilometara od Atlante. Policija je neko vrijeme blokirala sve ceste u blizini incidenta. Identitet napadača zasad nije objavljen.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. svibanj 2024 08:16