I MAFIJAŠI SE SNIMAJU

Kućni pornić narkobosa hit na Karipskim otocima

Agosto je uhićen prošli mjesec, čime je zadan veliki udarac kriminalnim organizacijama
 AP

SANTO DOMINGO - Spektakularno prošlomjesečno uhićenje Josea Figueroe-Agosta, šefa krijumčarske mreže narkoticima koja kontrolira Dominikansku Republiku i susjedni Portoriko, ostalo je pomalo zasjenjeno nakon što je narkobos, ali ne svojom voljom, postao pornozvijezdom; njegov kućni pornić, zaplijenjen u policijskoj raciji i iscurio u javnost, trenutačno je hit u regiji.

Agosto, Portorikanac po nacionalnosti, kojega se smatra glavom najveće krijimčarske mreže na području Karipskih otoka, ključnom tranzitnom rutom za Europu i SAD, uhićen je dok se vozio kroz portorikansku četvrt Santo Dominga, s perikom na glavi. Kada ga je policija zaustavila i pitala za identitet, Agosto je odgovorio: “Znate dobro tko sam!” i neuspješno pokušao pobjeći. To uhićenje veliki je udarac narkokriminalu, ali umjesto o tome, svi pričaju o kućnome porniću koji trenutačno ruši sve rekorde prodaje na crnom tržištu.

- Ovo je veće od Paris Hilton. Svi samo govore o tome, a prodaje se bolje od toplog kruha - slikovit je bio jedan prodavač na crno s ulica Santo Dominga. O Agostu i njegovu ekscentričnom životnom stilu napisana je i knjiga koja ruši sve rekorde u prodaji. ( G. An.)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. svibanj 2024 00:23