VLASTIMIR I NATALIJA

LJUBAV PREKINUTA MASAKROM 'Voljeli su se više od svega, maštali o životu u Francuskoj, već su i stan ondje unajmili...'

Vlastimirov pomahnitali otac Rade smaknuo je Nataliju i još petero ljudi, a zatim je i sam ubijen
 Facebook

Srbiju je za vikend potresla vijest o stravičnom masakru koji se dogodio u nedjelju ujutro u selima Orom i Martonoš nedaleko Kanjiže u sjeveroistočnoj Vojvodini.

Dan nakon što mu se sin Vlastimir oženio za Nataliju Bajtai (25), Rade Šefer (55) hicima iz lovačke puške prvo je u Oromu usmrtio roditelje svoje supruge Roze - Ružu (68) i Jenea (74) Traćiku, a potom je otišao u 33 kilometra udaljeni Martonoš i tamo nastavio krvavi pokolj usmrtivši Nataliju i njezine roditelje Karolinu (43) i Šandora (52).

Nakon toga Rade je usmrtio i svoju suprugu Rozu te je teško ranio Natalijinu tetku Nataliju Dagnon, koja je na svadbi bila sa suprugom, Francuzom Emmanuelom Dagnonom, koji je naposljetku ubio Radu u samoobrani.

ubojica i ubijeni Rade Šefer

Ova je tragična priča imala lijep početak, piše Blic . Vlastimir Šefer i Natalija Bajtai zaljubili su se prije tri godine, a odmah nakon svadbe su trebali otputovati u Francusku gdje su već unajmili stan.

- Lijep par. Zaljubljeni. Velika ljubav koja je trebala trajati do kraja života - ovako mještani Martonoša opisuju njihovu vezu, piše Blic .

Dodaju kako su od samog početka Vlastimir i Natalija bili nerazdvojni. U međuvremenu je ona odlučila otići u Francusku kod tete jer je dobila posao sobarice u jednom hotelu.

- Često su objavljivali fotografije sa svojih putovanja. Bili su u Alpama, u Lyonu... Na slikama su uvijek bili nasmiješeni i bilo je jasno da je u pitanju velika ljubav - nastavljaju njihovi sugrađani.

Zadnju su fotografiju objavili 31. svibnja iz Lyona kada su već bili zaručeni.

- Rade su uvijek protivio toj vezi. Nije mu se sviđala Natalija, i nije odobravao brak, a njih dvoje su živjeli jedno za drugo. Željeli su samo svoju ljubav okruniti brakom. Vjenčali su se u subotu. Trebali su ponovno otići za Francusku. Tamo su unajmili stan. Ali... Nje više nema, a kako će Vlastimir dalje sam, bez svih koje je volio... - zaključuju mještani.

Inače, Francuz Emmanuel Dagnon kaže da je samo štitio svoje dijete i ženu koju je Rade ranio u rame. 'U predsoblju sam uzeo stolicu i udarao sam ga, a on se pokušao obraniti puškom. Prestao je pucati, ponestalo mu je municije. Kada je krenuo po sačmu, udario sam ga stolcem i oborio. Počeo sam ga daviti. Prestao sam ga stiskati kada mi se učinilo da više ne diše. Mislim da sam ga udavio', isprilčao je Emmanuel istražiteljima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. lipanj 2024 05:10