JER MU SE TAKO PROHTJELO

MAJSTOR TETOVAŽE ZAVRŠIO U ZATVORU Umjesto Yina i Yanga nacrtao spolovilo i psovku

Ilustracija
 iStockphoto / Getty Images

Umjetnik tetovaža našao se u pravnim problemima kada je ženi koja je tražila da joj napravi tetovažu simbola Yin Yang umjesto toga nacrtao penis te pored njega napisao riječ 'F***', prenosi Independent.

21-godišnjakinja je muškarca, koji se kao hobist bavi tetoviranjem, zamolila da joj nacrta Yin Yang simbol te je on na to pristao. Čak je pripremio i mustru te joj ju je pokazao.

Međutim, kada je započeo tetoviranje, muškarac je naočigled napustio dogovoreni dizajn te je svojevoljno ženi istetovirao falični simbol i psovku. Žena je navodno to primijetila tek kada je došla kući i pogledala tetovažu u ogledalu.

Kada se pojavio na sudu u manjem austrijskom mjestu St. Pölten te kada je upitan zašto je napravio to što je napravio, muškarac je rekao da je to napravio 'eto tako', jer mu se prohtjelo.

Muškarac, također 21-godišnjak, optužen je za nanošenje tjelesnih ozljeda, a uz to ga se teretilo i za druge prekršaje povezane s krađom i nasiljem. Osuđen je na tri i pol godine zatvora, a kaznu će izdržavati u ustanovi za psihički nestabilne.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. svibanj 2024 11:09