NAJGORE SLUTNJE

MALENA APRIL JE MRTVA? Muškarac iz susjedstva kojeg je policija uhitila zbog otmice ponovno je uhićen - zbog ubojstva!

NOVO 11:50 - Policija je objavila kako je glavnoosumnjičeni - Mark Bridger (46) - koji je prekjučer uhićen zbog sumnje da je oteo April Jones (5), danas uhićen pod sumnjom da je počinio ubojstvo.

Iako nema daljnjeg pojašnjenja, čini se kako policija ima razloga za vjerovati kako je April mrtva.

11:40 - Dvije mještanke obavijestile su policiju kako su vidjele muškarca koji je nosio veliku vreću za smeće do rijeke Dyfi, pokraj naselja, jedan dan nakon što je petogodišnja April Jones oteta.

Policija je već pretražila dio rijeke u protekla dva dana, no još uvijek nisu pronašli ništa.

Dvije svjedokinje tvrde kako poznaju muškarca kojeg su vidjele s vrećom, no policija za sada ne želi otkriti njegov identitet javnosti.

-------------------------------------------------

Starija sestra nestale April Jones (5), Jazmin Jones (16), javno je pozvala nepoznatog otmičara da otkrije gdje se nalazi njena sestra.

- Zlo mi je od toga što znam da April još uvijek nije nađena, a još mi je gore što znam da netko zna nešto ali ne želi reči. Samo želim da se naša prekrasna princeza vrati kući … prošlo je previše vremena, rekla je Jazmin.

Policija je jučer ispitivala glavnog sumnjivca, Marka Bridgera (46), koji je uhićen prekjučer pod sumnjom da je upleten u nestanak male April.

Detektiv načelnik Reg Bevan ponovno je pozvao sve koji su možda vidjeli Bridgera ili njegov plavi Land Rover Discovery između ponedjeljka i utorka. Potvrdio je da policija pokušava rekonstruirati njegovo kretanje pomoću njegovog mobitela, analizom korištenja baznih stanica.

Policija je također zatražila pomoć od vodećeg forenzičkog psihologa Joea Sullivana, koji je savjetovao britansku i portugalsku policiju u potrazi za Madeleine McCann.

Malena April boluje od dječje paralize, pa su njeni roditelji dodatno zabrinuti jer bi trebala uzimati lijekove. U medije je izašao i još jedan tragičan detalj obiteljske priče Jonesovih - Aprilin otac Paul Jones (43) gubi vid, i nije mogao pomoći u potrazi za svojom kćeri, što dodatno frustrira nesretnu obitelj.

Na slučaj se osvrnuo i britanski premijer David Cameron.

- Ovo je noćna mora svake obitelji, a činjenica da April boluje od dječje paralize - nešto o čemu znam malo putem svoje djece - samo čini cijelu stvar još gorom. Molim sve - ako išta znate, obratite se policiji, rekao je Cameron.

Potraga za April se nastavlja unatoč lošim vremenskim uvjetima, a trenutno za njom traga više od 220 policajaca, 100 pripadnika gorske službe spašavanja, 20 policijskih pasa, tim kajakaša, i pomorska jedinica policije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. svibanj 2024 09:21