MALEZIJSKI ZRAKOPLOV?

'MAMA, GLE KRILO AVIONA!' Dječak olupinu Boeinga na francuskom otoku Reunion uočio još prije nekoliko mjeseci

Žena koja živi blizu obale na Reunionu vjeruje da je vidjela dio zrakoplova još prije dva mjeseca, ali ga nije mogla dosegnuti
 AFP

Nakon pronalaska dijelova olupine zrakoplova za koji se smatra da bi mogla pripadati misteriozno nestalom malezijskom zrakoplovu s leta MH370, javlja se sve više ljudi koji su posljednjih mjeseci viđali dijelove te olupine na francuskom otoku Reunionu u Indijskom oceanu.

Kako javlja lokalni portal Zinfos974.com , jedna žena koja živi blizu obale na Reunionu vjeruje da je vidjela dio zrakoplova još prije dva mjeseca, ali ga nije mogla dosegnuti. Bilo je oko 10. svibnja, na početku njenog odmora, kada je sa svojim 10-godišnjim sinom šetala plažom u blizini svog doma u Saint Andreu.

Njen sin Krishna je sa stijene na kojoj su stajali vidio neki predmet i povikao: 'Mama, to izgleda kao krilo aviona!'

Dječak je tada skočio na jedan kofer koji je uspio otvoriti, a zatim je opazio još jedan, zakopan u pijesku. osim toga, žena je na pijesku opazila dva kotača koja bi mogla pripadati zrakoplovu. No, kako su nadolazili visoki valovi, dječak i njegova majka su se udaljili s plaže. Nakon toga su otišli kući i zaboravili na ovaj događaj, sve do srijede, kada je lokalni čistač plaže pronašao dijelove za koje se sada vjeruje da pripadaju krilu zrakoplova Beoing 777, istog onakvog kakav je letio za tvrtku Malaysia Airlines i nestao u ožujku prošle godine.

Na obali pored Saint Andrea pronađen je kofer i boce s naljepnicama s azijskim natpisom, javlja lokalni portal Zinfos974.com .

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 13:51