TRAGEDIJA NA ODMORU

Misteriozna smrt dviju sestara: Kanađanke pronađene mrtve u hotelskoj sobi na Tajlandu. Tijelo im je bilo u ranama, a nokti potpuno plavi

Ista tragična sudbina snašla je 2009. jednu Amerikanku i Norvežanku, čiji uzrok smrti nikad nije utvrđen
 mcot.net

Dvije su kanadske sestre, Audrey (20) i Noemi Belanger (26) pronađene mrtve u svojoj hotelskoj sobi na tajlandskom otočju Phi Phi . Sumnja se na teško trovanje hranom, s obzirom da su obje bile prekrivene ispovraćanom hranom, da su na više mjesta na koži imale rane te da su krvarile iz desni. Objema su također poptuno poplavjeli nokti na rukama i nogama.

Policija smatra da se ne radi o ubojstvu jer u njihovoj sobi nema znakova nasilja ili krađe te je objavila da je slučaj sličan jednom iz 2009., također s otočja Phi Phi, kad je ista tragična sudbina snašla jednu Amerikanku i jednu Norvežanku, no uzrok njihove smrti nikad nije utvrđen.

Ove su dvije popularne studentice bile iz Pohenegamooka, gradića u Quebecu blizu granice s Maineom, a njihova je tijela u petak pronašla hotelska sluškinja, procjenjuje se kojih 12 do 20 sati od trenutka smrti. U hotel su stigle u utorak.

U njihovoj je sobi pronađeno više vrsta lijekova koji se dobivaju bez recepta, poput ibuprofena, koji mogu imati ozbiljne posljedice na želudac. Uskoro će biti obavljena autopsija da se utvrdi uzrok smrti.

Phi Phi se nalazi u Andamanskom moru, 500 milja južno od Bangkoka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 19:23