ŽRTVE MRŽNJE

Mladi Hrvat ubio Srbina koji se htio oženiti njegovom sestrom

 Facebook

FRANKFURT - Dominik S. (17), mladić podrijetlom iz Hrvatske, ubio je Srbina Mirka Milenkovića (17) koji je planirao oženiti se njegovom sestrom, Danielom S. (17), javljaju srpski mediji.

Mirko je u subotu navečer došao kod Daniele i čekao je ispred kuća. Djevojka se spremala za proslavu maturalne večeri. No, na vratima se tada pojavio Dominik. Nakon kraće svađe, zgrabio je nož i nasmrt izbo nesuđenog zeta.

Danijela je čula buku i izletjela ispred kuće, no bilo je prekasno. Mladić je ležao u lokvi krvi, a njen brat je stajao iznad njega s nožem u rukama. Pokušala je pomoći Mirku, no on joj je ubrzo izdahnuo u naručju.

Rodbina obitelji Milenković tvrdi kako su se Mirko i Daniela jako voljeli, te da su planirali započeti zajednički život u iznajmljenom stanu.

- Mirkovi i Danijelini roditelji podržavali su njihovu ljubav, svi su se lijepo slagali. Nitko od nas nije znao da se Dominik protivio njihovoj vezi. Tek nakon zločina je istina izašla na vidjelo. Dominik je i ranije napadao Mirka zbog toga što je druge vjere, no Mirko se nikome nije žalio, tvrde rođaci.

Obitelj ubijenog tvrdi da se Dominik družio s Albancima s Kosova, koji su mu navodno napunili glavu mržnjom prema svim Srbima, prenosi Kurir.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. svibanj 2024 19:32