UDARAO O BALKONE DOK JE PADAO

MLADIĆ BJEŽAO OD POLICIJE, PAO S 5. KATA ZGRADE 'Ležao je nepomično na betonu, a onda je ustao'

Ilustracija
 CROPIX

Petnaestogodišnji M.S. iz Bora na istoku Srbije zadobio je teške tjelesne ozljede prilikom pada s petog kata stambene zgrade, piše Blic.

Sve se odigralo sinoć kada je policija zbog preglasne muzike i galame pozvonila na vrata stana u kojem je bio tulum.

Prvo je jedan mladić bježeći od policije, spuštajući se s balkona na balkon, uspio sići s petog kata, a ubrzo je za njim krenuo i M.S. koji je potom pao na tlo s visine od 20 metara.

- U tom stanu gdje je sinoć bio tulum nitko ne živi već četiri godine. Prije tri mjeseca je isto bio neki tulum, i čula se muzika malo glasnije. U tom stanu nije bilo struje, pa su muziku slušali preko mobitela, a čuli smo da su nedavno produžnim kablom iz nekog susjednog stana došli do električne energije – pričaju stanari koji tvrde da je netko najvjerojatnije zbog preglasne muzike pozvao policiju.

- Probudila me galama. Međutim, nakon nekog vremena začuo se strahovit udarac nekoliko puta. Dok je mladić padao nekoliko puta je nogama zakačio terase. Još sam u šoku od svega što se dogodilo jer u trenutku kada je pao na beton, ostao je ležati nepomično. Pomislio sam na ono najgore – priča jedan od susjeda koji dodaje kako se istog trenutka začuo strahovit vrisak 'zovite policiju i hitnu pomoć, pao je mladić'.

- Ležao je nepomično na zemlji, a onda se nekako i uzdigao i sjeo. Čuo sam kako kaže 'bole me leđa' i 'da se ničega ne sjeća'. Ekipa hitne pomoći je brzo stigla i prevezla ga do bolnice – dodaju susjedi.

Tinejdžer je s teškim prijelomima prevezen u dječju kliniku u Beogradu gdje su mu konstatirane povrede glave i prsnog koša te prijelom četvrtog lumbalnog pršljena, no život mu nije ugrožen, piše Blic.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 02:53