STRAŠNA TORTURA

MONSTRUMI IZ PREDGRAĐA Tinejdžerke gasile opuške po licu i rukama 12-godišnjakinje, rezale je nožem, urinirale po njoj i dislocirale joj čeljust

Little girl suffering bullying raises her palm asking to stop the violence
 EDDY SETIAWAN / iStock / Getty Images / Ed Photogarage

?

Francuska policija ispituje tri školarke iz predgrađa Pariza zbog sumnje da su tijekom više mjeseci mučile mlađu djevojčicu, piše BBC .

Otac žrtve ispričao je za Europe 1 radio da su napadačice gasile opuške na licu i rukama 12-godišnjakinje, rezale je nožem, urinirale po njoj te joj dislocirale čeljust.

Pretpostavlja se da je ova monstruozna banda djevojčica od svoje žrtve također iznuđivala novac. Zadržane školarke imaju između 13 i 15 godina, a otac žrtve je za radio opisao kako je saznao za mučenje:

- To je vrlo komplicirano. Ona je šutjela o tome, a kad je napokon ispričala što se događalo kazala nam je da "nije htjela uzrokovati probleme za nas".

Majka nesretne djevojke je pak za Le Parisien iznijela još detalja o mučenju svoje kćeri, koju je našla krvavu i potresenu nasred ulice te napokon otkrila što je prolazila još od prosinca:

- Primijetili smo da iz kuće nestaju novac i nakit. Sada moramo napustiti vo područje. Nema šanse da nastavimo živjeti u Créteilu - rekla je majka.

Žrtva je inače pohađala školu Clement Guyard u Créteilu, a glasnogovornica roditelja je rekla da nitko nije bio svjestan zlostavljanja koje se "moralo događati izvan prostora škole".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 04:22