STRAVA U SUSJEDSTVU

MONSTRUOZNI ZLOČIN Proveo noć sa suprugom u bolnici pa ujutro saznao da je zadavila njihovu kćer

S.R. je zločin priznala u bolnici gdje se liječnici bore za njen život
 YouTube

S.R. (42) iz srpskog leskovačkog sela Donji Bunibrod jučer je, na spavanju, zadavila svoju jedinicu, dvanaestogodišnju N.R., a poslije se pokušala ubiti, popivši veću količinu solne kiseline. Tijelo zadavljene djevojčice pronašao je njen otac G.R, osam sati nakon što je čuo suprugu kako jauče zbog bolova od ispijenog otrova, piše Blic.rs.

S.R. je zločin priznala u bolnici gdje se liječnici bore za njen život. Ona godinama boluje od teškog oblika depresije, a ubojstvo je, pretpostavlja se, počinila kada je prestala piti lijekove. Nitko osim najuže obitelji nije znao da je S.R. psihički bolesnik.

- Šokirani smo. Djevojčica je bila mirna, odlična učenica, a njena majka je redovno dolazila na sastanke. Ništa nije nagovještavaloda će se dogoditi tragedija - priča razrednica.

Drama koja se odvijala noću u sobi djevojčice samo se naslućuje. Nakon pokušaja samoubojstva G.R. je proveo sa suprugom cijelu noć u Urgentnom centru leskovačke bolnice. Ukućani i susjedi mislili su da kćerka N.R., koja je ležala u svojoj sobi u prizemlju, spava i nisu je htjeli buditi da ne doživi traumu.

- Oko pola devet u njezinu sobu ušao je njen otac, s namjerom da je probudi, da se spremi za popodnevni odlazak u školu. Bili su upaljeni i kompjuter i televizor. Dijete se nije odazivalo, pa je prišao da je prodrma. Užas - pričaju susjedi.

Zadavljena djevojčica je bila pokrivena. U sobi nije bilo nereda, nijedne pomaknute stvari. Susjedi pričaju da su u tom domu vladali ljubav i sloga i da se iz kuće nikada nije čuo povišen ton.

- Majka S.R. nikada u životu nije udarila kćer. Lijepo ju je oblačila, kupovala joj je sve što poželi, šetala s njom. Ne mogu vjerovati u to što sam čula - kaže susjeda.

Istražni sudac Višeg suda u Leskovcu Nebojša Stojičić naredio je obdukciju. Majka je prva osumnjičena za monstruozni zločin, ali do sinoć još nije bila u stanju koje bi omogućilo saslušanje, piše Blic.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 22:16