TRAGEDIJA

Muškarac pomogao patkicama da prijeđu cestu, nekoliko sekundi poslije bio je mrtav. Djeca su sve gledala

- Pomogao im je da se popnu s ceste na rubnik, pačići su imali malo problema, ispričao je dječak koji je sve snimio

Muškarac pomaže prijeći cestu obitelji pataka

Muškarca iz Kalifornije je pregazio automobil nakon njegovog herojskog čina: naime, pomagao je obitelji pataka prijeći jednu prometnu cestu.

Muškarac je parkirao avoj automobil pokraj ceste kako bi preveo mamu patku i njezine pačiće preko križanja Park Drivea i Stanford Ranch Bouvelara u Rocklinu u Kaliforniji, javlja Daily mail.

image

Muškarac pomaže prijeći cestu obitelji pataka

Zatim se dogodila tragedija: udario ga je automobil koji je vozila 17-godišnjakinja. Poginuo je, a njegova bespomoćna djeca su sve gledala iz parkiranog automobila. Policija kaže da mlada vozačica u potpunosti surađuje s njima.

Herojski čin ovog oca snimio je 12-godišnji Willian Wimsatt iz drugog automobila. Snimku je objavila KCRA televizija.

- Izašao je iz auta i tjerao patke preko ceste. Svi su mu pljeskali. Pomogao im je da se popnu s ceste na rubnik, pačići su imali malo problema, ispričao je dječak koji je sve snimio.

No samo nekoliko trenutaka kasnije, dojurio je automobil i ubio ovog ‘dobrog Samaritanca‘.

- Sjećam se zvuka, a zatim sam vidio kako leti iznad križanja. Njegove cipele su bile točno ispred našeg auta. On je bio jedini koji je izašao iz automobila i pomogao pačićima. Vjerojatno je bio najljubaznija osoba na cijelom ovom području. Nije fer, ispričao je 12-godišnji William.

Nakon nesreće, iz automobila je izašla Williamova mama kako bi utješila djecu poginulog muškarca. Oni su sjedili u parkiranom automobilu i nažalost vidjeli cijelu nesreću.

- Djeca su govorila kako je to slatko i lijepo od njega, a onda ga je odjednom udario automobil, ispričala je jedna svjedokinja događaja.

Na mjestu nesreće je napravljen i privremeni spomenik poginulom muškarcu. Mještani tamo ostavljaju cvijeće, a djeca su donijela gumene patkice.

image

Gumene patkice i cvijeće na mjestu nesreće

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 09:24