ŽIVOTNA DRAMA VENUS WILLIAMS

NAJTEŽI DANI JEDNE OD NAJVEĆIH TENISAČICA SVIH VREMENA Istražuju je zbog smrtonosne prometne nesreće: 'Prošla je kroz crveno i zabila se u drugi auto'

 REUTERS

Američka tenisačica Venus Williams našla se pod policijskom istragom nakon prometne nesreće koju je skrivila, a koja je dovela do smrti jednog od sudionika sudara.

Policija u američkoj saveznoj državi Floridi potvrdila je da je istraga u tijeku, a u priopćenju navodi da se nesreća dogodila još 6. lipnja. U njoj je teško ranjen 79-godišnji Jerome Barson, putnik u automobilu u koji se tenisačica zabila nakon što je, prema tvrdnjama policije, prošla kroz crveno svjetlo na raskrižju na području Palm Beacha. Dva tjedna nakon nesreće, Barson je preminuo u bolnici.

Tenisačica se u automobil koji je vozila Barsonova supruga Linda zabila svojom Toyotom Sequoiom, no Venusin odvjetnik Malcolm Cunningham tvrdi da je njegova klijentica u raskrižje ušla kroz zeleno i da se Linda zapravo zabila u nju. Pritom je u ime tenisačice izrazio 'najdublju sućut obitelji koja je izgubila svog bližnjega'.

- Policija procjenjuje da se Venus u trenutku nesreće kretala brzinom od samo osam kilometara na sat i zasad nisu podigli nikakvu prijavu ili optužni prijedlog protiv nje. Ovo je bila nesreća i Venus izražava najdublju sućut obitelji koja je izgubila svoga bližnjega, naveo je Cunningham.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 05:47