UNIŠTEN ČOVJEK

NAJVEĆI ŠOK U 89 GODINA DUGOM ŽIVOTU ISTINSKE AMERIČKE LEGENDE 'Kada sam vidio Trumpov mail, mislio sam odmah počiniti samoubojstvo...'

Novoizabrani predsjednik SAD-a Donald Trump odlučio je prekinuti tradiciju staru 60 godina i otpustiti Charlesa Brotmana, čovjeka koji je na inauguracijama predstavio posljednjih 11 predsjednika. Danas 89-godišnji gospodin premijeru je imao još 1957. godine na inauguraciji Dwighta Eisenhowera.

Zašto je Trump otpustio Brotmana nije baš sasvim jasno, ali je i više nego jasno da starac tu vijest nije najbolje prihvatio. Najblaže rečeno...

- Kad sam vidio mail, bio je to najveći šok u mom životu. Mislio sam da ću počiniti samoubojstvo, osjećao sam se kao da me je Muhammad Ali svom snagom zveknuo u trbuh - žalio se simpatični starac u razgovoru za CNN. - Osjećam se uništeno, srce mi je slomljeno. Hej, pa ja to radim 60 godina - dodao je za ABC.

Umjesto Charlieja, novog predsjednika će najaviti Steve Ray, 58-godišnjak koji radi kao spiker za bejzbolsku momčad iz Washingtona. U prvom intervju Ray je izgledao kao da mu je užasno neugodno zamijeniti legendarnog Brotmana, ali 89-godišnji spiker ipak se pobrinuo da njegov nasljednik što bolje i bezbolnije odradi zadatak:

- Znam da želite čuti od mene da bi najviše volio da ljudi poslije pričaju 'Želimo nazad Charlieja', ali to se neće dogoditi. Želim mu sve najbolje - zaključio je Brotman koji je nakon cijelog cirkusa ipak dobio posao počasnog spikera.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 02:22