NESTAO 2004. U KINI

Nakon 12 godina riješen misterij nestanka američkog studenta: 'Oteo ga je Kim!'

David Sneddon, američki student koji je još 2004. godine nestao u Kini, živ je i zdrav i trenutačno živi u Sjevernoj Koreji! Tako barem tvrdi Choi Sung-yong, predsjednik organizacije u Južnoj Koreji koja se bavi otmicama.

Američkog studenta nitko nije vidio ni čuo 12 godina, ali Sung-yong tvrdi da ima dovoljno dokaza da je David otet, te da danas živi u Pyongyangu sa suprugom i dvoje djece. Sneddon je 2004. godine nestao na planinarenju u kineskoj provinciji Yunnan. Policija je ubrzo objavila da je poginuo na brdovitom području u blizini rijeke Jinsha. Naravno, obitelj tada 24-godišnjeg Amerikanca nikada nije povjerovala u tu priču, pogotovo što tijelo nikada nije pronađeno.

Sada, 12 godina poslije, južnokorejski dužnosnik tvrdi da je Sneddon otet od 'sjevernjaka' kako bi bio privatni učitelj engleskog jezika Kim Jong-una! Naravno, u to vrijeme u Sjevernoj Koreji na vlasti je bio Kim Jong-il.

Choi je za jednu japansku televiziju potvrdio te navode. Kaže da Sneddon danas živi normalnim životom, da se oženio, te da ima dvoje djece.

- Ova informacija me ne iznenađuje. U dubini srca znala sam da je živ i zato ga nikada nisam prestala tražiti - rekla je Sneddonova majka Kathleen.

Nakon objave ove šokantne vijesti, iz američke vlade objavili su da će istražiti navode i započeti potragu za Sneddonom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 22:56