‘POMOĆNO SREDSTVO‘

Neslavna propast Trumpova bloga: Ugašen nakon samo mjesec dana, njegovi suradnici imaju objašnjenje

Blog je Trump pokrenuo 4. svibnja nakon što mu je zabranjen pristup Facebooku i Twitteru zbog huškačke retorike i širenja fake newsa
Naslovna strana Trumpova bloga
 Www.donaldjtrump.com, Screenshot

Blog koji je bivši američki predsjednik Donald Trump otvorio prije mjesec dana trajno je ugašen.

Jason Miller, njegov bliski suradnik, za CNBC je rekao da je s blogom gotovo. "Bilo je to pomoćno sredstvo u našim planovima koji su širi od toga i na kojima radimo", rekao je Miller iako se vjerovalo da je to ta nova društvena platforma koju se najavljivalo s fanfarama.

Sve koji trenutno žele posjetiti Trumpovu stranicu dočekuje formular putem kojeg mogu ostaviti svoje kontaktne podatke kako bi dobivali obavijesti putem maila ili poruke.

Blog je Trump pokrenuo 4. svibnja nakon što mu je zabranjen pristup Facebooku i Twitteru zbog huškačke retorike i raspačavanja netočnih informacija. Trump je tražio novi kanal izravne komunikacije sa svojom publikom. Najavljivano je da će pokrenuti vlastitu televiziju ili društvenu platformu.

No, iz njegova tabora sada poručuju da je blog bio samo privremeni kanal za prenošenje Trumpovih misli i razmišljanja do čitatelja "bez preokretanja njegovih riječi u fake news medijima". Velike stvari tek slijede.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 05:56