'VRIJEME JE TAKO EUROPSKO'

NESVAKIDAŠNJI PRIZORI ZIMSKE IDILE U SAUDIJSKOJ ARABIJI Saudijci na društvenim mrežama pokazali kako se snalaze na snijegu

 Screenshot / TWITTER

Nesvakidašnji prizori snijega koji je krajem studenog pao u središnjem i sjeverozapadnom dijelu Saudijske Arabije iznenadili su građane te države, prenosi RT.

S obzirom na to da čak i tijekom hladne sezone temperatura u tim regijama rijetko pada ispod 20 stupnjeva Celzijusa, Saudijci su na ove padaline reagirali sa zdravom dozom humora.

Objavama na društvenim mrežama državljani Saudijske Arabije i mediji su pokazali kako je nenadani snijeg utjecao na njihovu svakodnevicu.

Jedan od korisnika na Twitteru napisao je da je vrijeme 'tako europsko', šaleći da je upitan je li stipendist koji je boravio u nekoj puno hladnijoj državi na studentskom putovanju ili razmjeni.

Saudijske je vozače iznenadio snijeg pa se na fotografiji koju je objavio Arabian Veritas može vidjeti velika količina automobila uz cestu.

Neki su čak uspjeli napraviti i snjegoviće, premda se na tu aktivnost u određenim krugovima Saudijske Arabije gleda nepovoljno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 07:34