UBILA GA U SAMOOBRANI

'Nisam mu htjela nauditi!' Bivša manekenka dečku milijunašu ispalila dva metka u glavu

Mayka Kukucova
 Facebook

Mlada Slovakinja Mayka Kukucova optužena je za ubojstvo svog bivšeg dečka Andrewa Busha, britanskog milijunaša u njegovoj kući u resortu u Španjolskoj. U njega je 4. travnja 2014. godine ispalila tri metka, jedan u rame i dva u glavu. Na sudu je kazala kako se ne smatra krivom te tvrdi da se radilo o samoobrani.

- Nisam mu planirala nauditi. Prvi puta sam u njega pucala slučajno. Snažno me zgrabio, a ja sam se pokušala istrgnuti i tada sam slučajno pucala. Nakon toga sam nakratko oglušila, a onda sam još pucala, ali nisam niti znala zašto i gdje niti koliko puta. Bila sam u šoku, kazala je Mayka.

Očekuje se da će suđenje trajati oko tri godine.

Bush(48) i Kukucova(26) bili su u vezi dvije i pol godine prije nego što ju je on ostavio. Vezu su započeli u Bristolu gdje se ona zaposlila u njegovom dućanu sa skupocjenim nakitom. Nakon toga odselili su u Španjolsku. No, na njenu žalost Bush je tamo pronašao novu ljubav te ju je odlučio napustiti.

Mjesec dana nakon prekida Kuckova je još uvijek bila u njihovoj kući. U večeri ubojstva on je stigao doma u društvu svoje nove djevojke dok je Mayka gledala televiziju.

- Kada me ugledao u kući počeo je vikati i zgrabio me snažno za ruku. Rekla sam mu da želim otići, ali on mi nije dopustio. Potom smo se počeli naguravati i udarati, a ja sam pucala, kazala je na sudu Mayka.

Kukucova je nakon toga izletjela iz kuće, istjerala novu Bushevu djevojku iz automobila i odjurila u nepoznatom pravcu. Četiri dana kasnije predala se policiji u svom rodnom gradu u Slovačkoj. Nakon toga je izručena Španjolskoj gdje joj se sudi za ubojstvo i krađu automobila.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2024 11:21