NESRETAN BRAK

NJEGOVA LJUBOMORA OTJERALA JU JE U SMRT Dok je visila s balkonske ograde hotela, suprug je vikao 'ne ostavljaj me, molim te, ne puštaj moju ruku'

 FACEBOOK

Denniel Higginson, 38-godišnja Australka, Britanca Stevea Higginsona, koji je svojedobno radio kao menadžer u naftnoj tvrtki u Perthu, upoznala je na internetu 2014. Par se zaljubio i vjenčao krajem iste godine, a zbog njegova posla često su se selili, od Dubaija do Katara.

Supružnici su ljetos bili na godišnjem odmoru u Grčkoj, ali Denniel se s njega nikad nije vratila kući.

Poslije navodne burne svađe sa suprugom, bacila se s balkona na četvrtom katu hotela. Iako su je brzo prebacili u bolnicu u Ateni, Australka je podlegla teškim ozljedama. Grčka policija, a poslije i britanska, ispitala je Stevea, ali nije bilo dokaza protiv njega pa nije ni podignuta nikakva prijava.

FACEBOOK

'Uvjereni smo da je naša kći mrtva zbog supruga. On ju je otjerao u smrt. Bila je nesretna i usamljena, a situacija se dodatno pogoršala nakon što je imala spontani pobačaj. Steve je bio posesivan i ljubomoran, kontrolirao je svaki segment njezina života', tvrde pokojničini roditelji, koji su u vrijeme tragedije također bili na ljetovanju u Grčkoj.

Nalaz patologa pokazao je da je Denniel tu večer, kad se bacila s balkonske ograde, pila, a alkohol je, kažu liječnici, vjerojatno utjecao na njezino psihičko stanje. Svjedoci su rekli policiji kako je bilo napetosti unutar grupe prije nego što se Australka ubila.

FACEBOOK

'Svi smo bili na večeri u restoranu, a Denniel i majka odjednom su se izgubile. Steve i ja smo se zabrinuli i dok smo ih tražili, porječkali smo se. Kasnije se kći s njim vratila u hotel. Sjeli su na balkon, a kad je Steve otišao na zahod, Denniel se već krenula penjati na ogradu. Prebacila je jednu nogu na drugu stranu. U susjednoj sobi, gdje sam odsjeo, čuo sam Steveovo vrištanje. Dotrčao sam na njihov balkon, ali nismo uspjeli spasiti moju kćer. Ruke su nam bile znojne i skliske, a ona je samo pala na beton ispred hotela. Nitko od gostiju nije nam priskočio u pomoć', ispričao je Dennielin otac britanskim medijima.

Steve je urlao 'molim te, ne radi to, ne skači, ne ostavljaj me, ne puštaj moju ruku'. Policiji je poslije rekao kako ne zna što je nagnalo suprugu na samoubojstvo, ali jedina zadovoljština danas mu je činjenica što su ga vlasti i u Velikoj Britaniji te Grčkoj oslobodile krivnje za njezinu smrt.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 05:54