CIRKUS LUTRIJA

NOVI LOTO SKANDAL TRESE SRBIJU Izvukli brojeve, četiri minute čekali potvrdu na ekanu, dobitnik nestao pa se pojavio, šefovi se ispričavali...

 RTS screenshot

Godinu dana nakon što je u Srbiji izbio veliki loto skandal, naše susjedstvo opet sa skepsom gleda prema popularnoj igri. Naime, večerašnje izvlačenje brojeva pobudilo je sumnje da je bilo 'muljanja' nakon što je grafici trbalo više od četiri minute da ispiše brojeve na ekranu, piše telegraf.rs.

Prvi čovjek Komisije za izvlačenje brojeva Ljubomir Škorić nekoliko minuta je 'pregovarao' s režijom i nakon toga slavodobitno izjavio da je sve bilo u redu i da su izvučena dva dobitnika s šest pogođenih brojeva. Međutim, problem u cijeloj priči je da je grafika na početku izbacila samo jednu 'šesticu', pa se s pravom postavlja pitanje odakle se u međuvremenu stvorila još jedna 'šestica'.

Dok se čekalo rješenje problema, Škorić se ispričavao zbog pogreške, a ispriku je svim igračima Lota upućeno i nakon što je grafika ispisala brojeve.

Ovaj cirkus je stigao točno godinu dana nakon veliko loto skandala kada su gledatelji u izravnom prijenosu vidjeli kako na ekranu izlazi broj koji još nije izvučen iz bubnja. Čak se i pokrenula istraga oko cijelog slučaja, ali je poslije donesen zaključak kako nije bilo govora o prijevari.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 00:48