MOTIVI NEJASNI

OBITELJSKA TRAGEDIJA ZAPANJILA BiH Otac pištoljem ubio vlastitu kćer (12) i sina (5) pa u sebe ispalio više metaka, u bolnici se bori za život

 CROPIX

Dvoje malodobne djece ubijeno je u srijedu u mjestu Lipnici kod Tuzle u Bosni i Hercegovini, a kao ubojica je identificiran njihov otac koji je nakon ovog teškog zločina pokušao počiniti samoubojstvo.

Glasnogovornik policije Tuzlanske županije Izudin Šarić potvrdio je kako je ubijeno dvoje djece, a njihov otac je u teškom stanju prebačen u bolnicu.

'Muškarac je pucao u dvoje djece a zatim je pokušao izvršiti samoubojstvo', kazao je Šarić nakon zločina počinjenog u večernjim satima na jednoj regionalnoj cesti.

Dnevni avaz objavio je kako je, prema neslužbenim informacijama, Nešad Djedović (42) u vlastitom vozilu pucao u svoju dvanaestogodišnju kćer, a potom i u petogodišnjeg sina te odmah u sebe ispalio nekoliko metaka.

Djevojčica je ubijena na mjestu, a dječak je još davao znakove života kada je prispjela hitna pomoć, no ubrzo je i on preminuo.

Policija pokušava utvrditi motiv ovog zločina, a prema medijskim navodima djeca su živjela s ocem nakon što ih je majka nakon svađe napustila i otišla u Njemačku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 17:15