KAKO JE OVO MOGUĆE!?

Očajni turist zakasnio na let, skočio sa zračnog mosta i potrčao za zrakoplovom: 'Čekajte me!'

VIDEO: NEVJEROJATNA SNIMKA Očajni turist zakasnio na let, skočio sa zračnog mosta i potrčao za zrakoplovom: 'Hej, čekajte me!'
 youtube screenshot

Zaposlenik zračne luke u Madridu snimio je nevjerojatnu scenu kako jedan nestašni putnik skače sa zračnog mosta i trči prema zrakoplovu koji se sprema za polijetanje. Takav scenarij možda i nije nemoguć na nekakvom seoskom aerodromu, ali to se dogodilo na Barajasu, najvećem i najprometnijem aerodromu u Španjolskoj i baš nikome nije jasno kako je majstor izmaknuo osiguranju i krenuo u opasnu misiju.

Na snimci je vidljivo kako suludi turist sjedi na zračnom mostu i misli se što napraviti. Nažalost po njega, odlučio se na nevjerojatni pothvat zbog kojeg će vjerojatno imati posla s policijom. Skočio je s mosta i počeo sprintati prema zrakoplovu Ryanaira koji se spremao za polijetanje. Prije toga je nekomu mahnuo i popričao s čovjekom koji je prevozio prtljagu u avion. Srećom, na putu prema zrakoplovu zaustavila su ga dva zaposlenika aerodroma i očito odgovorila da nastavi dalje.

Iako je pothvat ovog čovjeka većini bio simpatičan, neki su s razlogom potegli pitanje osiguranja na Barajasu...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 01:48