HOROR U SAD-U

Otac i maćeha djevojčicu (12) u podrumu mučili do smrti, detalji su prestrašni

Djevojčica, koja je težila samo 22 kilograma, umrla je nekoliko sati nakon što je stigla u bolnicu
 Facebook

Djevojčica iz Pennsylvanije prošla je kroz užasnu fizičku transformaciju prije nego što je umrla nakon mjeseci mučenja od strane oca i maćehe, piše Daily Mail.

Malindu Hoagland (12) policija je 4. svibnja pronašla ‘jedva živu‘ nakon što je njezin otac Rendall Hoagland nazvao hitnu pomoć tvrdeći da je biciklom udarila u stablo.

Djevojčica, koja je težila samo 22 kilograma, umrla je nekoliko sati nakon što je stigla u bolnicu, gdje je osoblje bilo šokirano njezinim stanjem, koje je uključivalo velike modrice, nekoliko slomljenih kostiju i oštećenje jetre.

Hoagland (52) i njegova zaručnica Cindy Warren (45) optuženi su za njezinu smrt dva dana kasnije.

image
Facebook

DailyMail.com pregledao je društvene mreže para i tamo se može vidjeti da je Malinda nestala s očevog Facebooka početkom siječnja, dok je par nastavio objavljivati ​​slike Warrenovog devetogodišnjeg Gavina, za kojeg policija kaže da nije zlostavljan.

Na posljednjim slikama djevojčice koje je Rendall objavio, ona izgleda mršavo dok pokazuje nešto što izgleda kao božićni dar. Na jednoj slici njena ruka izgleda kao da je u modricama.

image
Facebook

Proteklih tjedana Hoagland je objavljivao slike s Gavinom u kinu, automobilskim utrkama i u izviđačima.

Hoagland je 16. ožujka napisao: ‘Gavin je danas imao sjajan dan u izviđačima. Zauzeo je prvo mjesto za razinu ‘Medvjeđa jazbina‘. Ne može biti uzbuđeniji i ponosniji. Čestitam prijatelju.‘

image
Facebook

Cindy Warren je gotovo isključivo objavljivala slike Gavina na Facebooku, a samo je jednom podijelila sliku Malinde - u prosincu 2020.

Prethodno je 2009. priznala krivnju jer nije spriječila bivšeg supruga da pretuče njihovog sina Isaiaha, koji je tada imao tri godine, a suprug je osuđen na sedam godina zatvora.

Njezin bivši suprug McKinley Warren Jr. služi od 25 do 50 godina za zlostavljanje dječaka, ali i za ubojstvo svoje dvogodišnje kćeri iz prethodne veze.

Warren je bila djevojčicina maćeha, kako je objavio Pocono Record.

Policija kaže da je Malinda u prosincu odvedena iz škole i često držana vezana za namještaj u podrumu.

image
Facebook

Dužnosnici su rekli da se djevojka pojavljivala pred kamerama za online predavanja, ali je bila vezan ispod, daleko od pogleda kamere.

Izbrisani videozapisi pronađeni na elektroničkim uređajima para navodno pokazuju razmjere zlostavljanja koje je djevojčica pretrpjela.

Neki od video zapisa, iz sustava kućnih kamera, pokazali su da je Malinda bila lisicama vezana za namještaj i da ju je par verbalno grdio preko sustava zvučnika u kameri.

image
Facebook

Druge video snimke navodno prikazuju Malindu prisiljenu spavati na podu, dok je bila vezana lancima, bez jastuka ili deka i rečeno joj je da ne očekuje doručak, ručak ili večeru.

Par je također navodno izbrisao svoje poruke prije nego što je nazvao hitnu, ali pronađene poruke pokazale su da razgovaraju o stanju djevojčice koje se pogoršava.

image
Facebook

U jednom razgovoru spomenutom u izjavi pod prisegom, Warren govori Hoaglandu da ‘odvede‘ Malindu u bolnicu umjesto da zove hitnu.

Oboje su između ostalog optuženi za pokušaj ubojstva, napad i otmicu. Istražitelji kažu da su moguće dodatne optužbe uključujući i ubojstvo

Zadržani su uz jamčevinu od milijun dolara u gotovini.

Kada su upitani o Malindinim ozljedama, par je navodno tvrdio da su one nastale od nesreće na biciklu i od slučajnog udara drugog djeteta na toboganu.

Kad su ih pitali o njezinoj mršavosti, rekli su da je mjesecima neprestano gubila na težini i da su je zbog toga planirali odvesti liječniku, piše Daily Mail.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. svibanj 2024 07:08