I MAJKA JE KRIVA

Otac monstrum u Njemačkoj: Godinama seksualno zlostavljao tri kćeri, i to uz pomoć vlastitih sinova

Djevojčice su majci više puta rekle što se događa, no ona im nije vjerovala već ih je optužila da lažu. Sud je odlučio da neće biti u potpunosti oslobođena krivnje.

Njemački mediji objavili su da je jedan otac iz Dithmarschena godinama zlostavljao svoje tri kćeri, i to uz pomoć svoja dva sina, kojima je 18 i 16 godina. Thomas B. (48) počeo je kćeri zlostavljati kad se njegova supruga Beatrix (46) razboljela 2005. godine. Par ima sedam kćeri, a otac i sinovi zlostavljali su njih tri, u dobi od osam, 13 i 17 godina.

Djevojčice su se nekoliko puta obratile majci i rekle joj što im otac i braća rade, no ona im nije vjerovala, već ih je optužila da lažu. Na klupi za svjedoke četvrtka je kći (22) ispričala da bi njihov otac vrlo često stao pred njihove krevete samo u donjem rublju i svu djecu osim jedne kćeri istjerao van. Sud je odlučio da majka neće biti u potpunosti oslobođena krivnje.

Thomas B. zbog svojih je zlodjela zatvoren na osam i pol godina, a njegovom starijem sinu dosuđena je zatvorska kazna od dvije godine. Sudski proces za mlađeg sina je i dalje u tijeku, no proces je zatvoren za javnost.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. svibanj 2024 06:11