DETALJI TRAGIČNE VEČERI

OTAC POGREŠNO OPTUŽEN DA JE UGUŠIO SVOJU DVOGODIŠNJU KĆER, ISTINA LEDI KRV U ŽILAMA 'Slučajno sam stavio jastuk na nju, nisam ga na vrijeme maknuo...'

 Coutesy Watauga Police Department

Muškarac iz Teksasa oslobođen je optužbi da je ubio svoju dvogodišnju kćer nakon što je njegvo sedmogodišnji sin priznao da ju je on ubio. Tužitelj j vjerovao da je upravo 33-godišnji Anthony Michael Sanders ugušio djevojčicu u njihovom domu u Wataugai 2015. godine, i to zato što ga je prekidala u igranju igrica na računalu.

Sky News prenosi da je otac preminule djevojčice ipak pušten iz zatvora nakon što je utvrđeno da nije kriv za njezinu smrt. Istražitelji su naime otkrili da je za to odgovaran njezin tada 5-godišnji brat, a sve je sam priznao majci.

Dječak je u suzama istražiteljima ispričao da je slučajno na sestru stavio jastuk kad su se igrali, a bio mu je pretežak da ga na vrijeme makne s nje.

Otac djevojčice izašao je na slobodu nakon što je u pritvoru od travnja prošle godine čekao suđenje za ubojstvo koje je cijelo vrijeme poricao, a na ispitivanju je rekao da je mrtvu kćer našao nakon što je sin prišao njemu i majci reći da mu je sestra zaspala i da se ne budi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 03:05