CURE DETALJI

Otkriven motiv jezivog ubojstva u BiH: S ljubavnikom skovala plan pa muža ubacila u auto, pronađen je gol zavezan u šumi

Muškarac i žena za koje se sumnja da su povezani s ubojstvom mladog su muškarca navodno napali dok je spavao te zatim odveli u šumu i ubili
 Screenshot RTRS

Muškarac L. D. (19) za kojega policija sumnja da je povezan s ubojstvom Saše Kulišića u Doboju u Republici Srpskoj navodno je ljubavnik Kulišićeve supruge A. K. koja se također dovodi u svezu sa zločinom koji se dogodio u ponedjeljak.

Podsjetimo, Kulišićevo je tijelo pronašla u šumi nedaleko od izletišta Preslica. Bilo je golo te vezano za drvo. Njegovi usta i oči bili su prelijepljeni selotejpom.

Slobodan Radinković, načelnik Policijske uprave Doboj, rekao je u srijedu da je kuma A. K. nestanak Saše Kulišića policiji prijavila u ponedjeljak oko 11:50 sati. Gospođa se policiji obratila nakon što je vidjela da A. K. i muškarac izlaze iz kuće u Ulici Miloša Obilića u Doboju te u kući uočila tragove krvi, prenosi RTRS.

- Isprve se mislilo da se radi o obiteljskom nasilju i zato su djecu preuzeli radnici Centra za socijalni rad - rekao je Radinković te dodao da je slučajni prolaznik u ponedjeljak u 13:50 sati policiji javio da se u šumi kod izletišta Preslica nalazi tijelo muškarca.

Policija je uhitila L. D. nedugo nakon što je pronašla tijelo Saše Kulišića. A. K. je uhićena u Banja Luci u koju je navodno pobjegla.

Radinković je u srijedu rekao da je Kulišić u ponedjeljak prvo otrovan lijekovima, a da se L. D. i A. K. nakon toga upali u kuću u kojoj se nalazio.

- Žrtvu je prvo šakom udario L. D. nakon čega su ga on i A. K. vezali i ubacili u auto koji su iznajmili. Krenuli su zatim prema izletištu. Po dolasku na izletište, A. K. je otvorila prtljažnik i nožem po stomaku izbola supruga, a zatim su ga ona i L. D. vezali za drvo - rekao je Radinković te dodao da su osumnjičeni detaljno isplanirali zločin i iznajmili stan u Banja Luci.

Radinković je rekao da su osumnjičeni prije više dana u Doboju i Banja Luci iznajmili automobile.

ATV piše da se sumnja da je motiv zločina ljubomora te da su automobili koji su osumnjičeni iznajmili pronađeni. Vjeruje se da su Kulišića do Preslice prevezli automobilom koji su iznajmili u Doboju. Nakon toga su navodno promijenili automobil.

Iza ubijenog je ostalo četvero djece. Ubijeni muškarac u Doboju je bio poznat kao preprodavač automobila.

ATV piše da se kći Saše Kulišića od njega oprostila na društvenoj mreži Instagram. Objavila je fotografiju svoga oca, napisala "Tata" te pored te riječi stavilo emotikone "anđelovo krilo", "golubica mira" i "srce".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 05:35