KONAČNO OSUĐEN

PEDOFIL U BIJEGU OD POLICIJE NASTUPAO U POZNATOM TALENT SHOWU Dok su ga tražili zbog silovanja, on je pjevao na X Factoru i radio u bolnici

 Screenshot / YouTube

Španjolski je pedofil u vrijeme dok je bio u bijegu od policije zbog seksualnog zlostavljanja 10-godišnje djevojčice, nastupao na popularnom TV showu X Factor i radio je u britanskoj bolnici.

U trenutku kad je seksualni prijestupnik Manuel Pons Sanchez (46) oduševio Simona Cowella izvedbom pjesme ‘With or Without You’ od U2 na jednom od najpoznatijih svjetskih talent showova, nitko do članova žirija ili produkcije nije znao tko stoji pred njima.

Sanchez koji je te 2009. godine prošao nekoliko krugova natjecanja, nije bio samo pjevač u usponu, već opasan pedofil u bijegu od zakona.

Istina je isplivala na vidjelo kad je prošlog ljeta osuđen na 23 godine zatvora u Palma de Mallorci jer je svoju žrtvu dok je bila u dobi između šest i deset godina u nekoliko navrata seksualno zlostavljao, pišu britanski mediji.

Na suđenju je isplivalo da je Pons Sanchez vezao žrtvu za krevet i brutalno je premlatio. Tortura koju je dijete prošlo bila je toliko snažna da joj je ostavilo veliku traumu i oboljela je od posttraumatskog stresa.

Majka djevojčice prijavila je Sancheza policiji 2007. godine i za njim je odmah izdan nalog za uhićenjem, no već je godinu ranije pobjegao u Britaniju. Ondje se zaposlio kao portir u bolnici u Liverpoolu. Nakon toga se pojavio na audiciji za X factor gdje mu je Cowell poručio: ‘Manuel, sviđaš nam se. Mislim da ćeš se jako potruditi.’

Čini se da španjolske vlasti nisu alarmirale britansku policiju premda su navodno imali saznanja da se nalazi u Engleskoj, a glasnogovornica tvrtke preko koje se zaposlio u bolnici je rekla: ‘Prije nego što smo mu ponudili posao, obavili smo sve uobičajene i važne provjere njegove prošlosti, uključujući dotadašnja kažnjavanja.’

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 16:42