DIVLJE ORGIJE

PERSPEKTIVNI BANKAR NA SUDU SE SLOMIO, U DETALJE JE OPISAO KOBNE DIVLJE ORGIJE 'Moj plan je bio puno brutalniji'

 Reuters, wikipedia, facebook

Britanski bankar Rurik Jutting, kojem se sudi zbog monstruoznog ubojstva dvije prostituke u Hong Kongu, planirao je rezati dijelove tijela svoje prve žrtve i potom ju živu zapaliti, no izgubio je kontrolu nad situacijom i prerezao joj je vrat.

Radi se o novom detalju sa suđenja koje ne prestaje šokirati međunarodnu javnost. Jutting, 31-godišnji bankar Merrill Lyncha, upao je u spiralu droge i alkohola zbog koje je potpuno izgubio kontrolu nad svojim životom.

Na današnjem ročištu, branitelj Tim Owen je predstavio izvještaj forenzičkog psihologa Dereka Perkinsa, koji je razgovarao s Juttingom.

Jutting je Perkinsu priznao kako je namjeravao duže mučiti svoju žrtvu, čupati joj oči i rezati komade tijela, a potom ju živu zapaliti, no u jednom trenutku je izgubio kontrolu nad sobom.

- Htio sam da prestane patiti. Šapnuo sam joj da ju volim, navodno je rekao Jutting prije nego što je prerezao vrat Sumarti Ningsih.

Gledao je sve više i više nasilne pornografije, dok je istovremeno tragao za sve bizarnijim seksualnim iskustvima. Prije nego što je započeo svoj ubilački pohod, u kojem je ubio dvije prostitutke, spavao je s dva transeksualca, a potom je tragao za muškarcima koji bi se seksali s prostitutkama koje je unajmljivao. Tragao je i za crnim muškarcima koji bi se seksali s njim.

- Pokušavao sam učiniti bilo što samo da iskusim nešto novo, no uvijek bi ostao razočaran, rekao je Jutting.

Dva dana nakon prvog ubojstva, prerezao je vrat još jednoj prostitutki, Seneng Mujiasih. Zadnji poziv prije nego što je ga je uhitila policija bio je upućen njegovom šefu u Merrill Lynchu.

- Upao sam u gadne nevolje. Moraš nešto učiniti kako bi zaštitio ugled banke, rekao mu je.

Jutting je nestao s radnog mjesta u američkoj banci Merrill Lynch u periodu kad su se dogodila ubojstva, a na svom mailu ostavio je automatski odgovor koji je glasio: 'Trenutno me nema u uredu. Na neodređeno. Za hitne upite, ili zapravo bilo kakva pitanja, obratite se nekome tko nije poludjeli psihopat'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 09:56