POMOĆ BERLUSCONIJU

Pokušali podmititi matičarku u Maroku da Berlusconijevu Ruby učini starijom

Kada bi Ruby bila dvije godine starije nego što jest, bila bi punoljetna u doba prvog susreta s Berlusconijem, pa bi pala u vodu glavna optužba, koja talijanskog premijera može stajati i zatvora i gubitka prava na obnašanje javnih dužnosti
Model and nightclub dancer Karima El Mahroug, previosuly identified by her stage name Ruby, speaks during her appearance as a guest on the Italian TV show "Kalispera" in Milan, on January 19, 2011. Ruby, whose real name Karima El Mahroug is at the centre of a sex scandal involving Italian Prime Minister Silvio Berlusconi AFP PHOTO / GIUSEPPE CACACE
 AFP

RIM - Dvojica Talijana došli su 7 veljače u Fkih ben Salah, marokanski grad s oko 90.000 stanovnika, između Casablance i Marrakecha, i ponudili mjesnoj matičarki veliku svotu novca da bi prepravila godinu rođenja Karime el Mahroug s 1992 na 1990.

To tvrdi list Il Fatto quotidiano, koji je intervju s matičarkom stavio i na Web. Matičarka tvrdi da su dvojica došli sa službenim tumačem talijanskog konzulata u Casablanci.

Karima el Mahroug je u Italiji poznata kao Ruby, prijateljica premijera Silvija Berlusconija, kojemu će 6 travnja biti suđeno zbog maloljeztničke prostitucije (optužba tvrdi da je imao plaćene odnose s tom Ruby), te zbog iznuđivanja policije (optužba tvrdi da je Berlusconi zahtijevao od policije da pusti Ruby kad je privedena zbog krađe, tvrdeći da je Mubarakova unuka ).

Kada bi Ruby bila dvije godine starije nego što jest, bila bi punoljetna u doba prvog susreta s Berlusconijem, pa bi pala u vodu glavna optužba, koja talijanskog premijera može stajati i zatvora i gubitka prava na obnašanje javnih dužnosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. svibanj 2024 12:36